ВНИМАВАЙТЕ ЗА ФАЛШИФИКАТИ!

21 февруари 2021, 14:40

Фалшивите части за спирачки са съвсем истински. Някои купувачи може да се изкушат да спестят пари, като си купят евтини продукти през интернет, но това може да се окажат потенциално опасни фалшификати.

Когато дойде време за смяна на накладките на спирачките, купете качествени маркови продукти. Така ще можете да сте сигурни, че ще получите висококачествено изпълнение, когато е най-необходимо — в критична ситуация. „Далаверите“ в интернет често са имитации с много ниско ниво на изпълнение. Не рискувайте собствената си безопасност — резултатът може да бъде фатален.

ВИНАГИ КУПУВАЙТЕ ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ. САМО ТЕ ВИ ГАРАНТИРАТ БЕЗОПАСНОСТТА, КОЯТО ОЧАКВАТЕ. ВЪВ ВСИЧКИ СИТУАЦИИ.

Затова ние от TMD Friction всяка година инвестираме над 30 милиона € в проучвания и разработки: за да Ви предлагаме ниво на безопасност, което надминава всички законови изисквания.

Освен това ние от TMD Friction предприемаме твърди мерки спрямо пиратстването на продуктите ни:

  1. когато е възможно, в TMD Friction се използват опаковки, които не могат да се фалшифицират, и холограмен печат.
  2. TMD Friction подкрепя митническите служби на територията на ЕС в усилията им да разпознават имитациите. Имитациите се конфискуват.
  3. Като правило нашите продукти винаги се движат по едни и същи транспортни канали и вериги на доставка. Отклоненията се разследват незабавно.
  4. TMD Friction работи само с вериги за изключително представителство и продажба, като по този начин подсигурява една надеждна верига на доставките.

За съжаление фалшификаторите се учат бързо. Имитациите често не могат да бъдат различени от оригиналите. Затова имаме няколко съвета към автосервизите и потребителите.

НАШИТЕ СЪВЕТИ КЪМ АВТОСЕРВИЗИТЕ:

  • Купувайте само от доверени партньори.
  • Винаги купувайте маркови качествени продукти — това е в интерес както на Вашите клиенти, така и на Вашия сервиз.
  • Обяснете на клиентите си рисковете, свързани с това те сами да си купуват фрикционни продукти за спирачки. И за да избегнете неприятности, отказвайте да монтирате такива продукти.
  • Ако имате съмнения, че даден продукт не е оригинален, обадете се на горещия ни телефон за сервизно обслужване. Винаги и с удоволствие ще Ви помогнем.

НАШИТЕ СЪВЕТИ КЪМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ:

  • Купувайте накладки и уплътнения само от доверени автосервизи.
  • Послушайте съветите, които Ви дават от автосервиза. Там работят професионалисти, които могат да Ви препоръчат най-добрия продукт — за собствената Ви безопасност.
  • Винаги купувайте маркови качествени продукти. Това е единственият начин да сте сигурни, че можете изцяло да разчитате на спирачките си в екстремни ситуации.
  • Не се подлъгвайте от далавери в интернет.
  • Ако имате въпроси или съмнения, всички известни производители с удоволствие ще Ви помогнат.

КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!

Мислите, че спирачните компоненти, които сте си купили, са фалшиви? Ние можем да Ви помогнем да проверите дали частите Ви са оригинални. Просто позвънете на горещия ни телефон за сервизно обслужване.

*) Внимание: Тъй като нашите накладки са част от спирачната система и следователно представляват свързани с безопасността компоненти, цялата работа по тях следва да се извършва извънредно прилежно. Накладките трябва да се сменят само от лица, които притежават съответните професионални познания. Недобре свършената работа може да доведе до неизправност на спирачната система.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!