Нов алтернатор в офертата на AS-PL

26 февруари 2021, 14:25

AS-PL разшири своята оферта с алтернатор номер A5412S, който е продукт с марка AS. Моделът на новия продукт принадлежи към линията Standard и означава абсолютна независимост и надеждност на стартирането, гарантирани от марката. Продуктът може да се прилага в марките: Fiat Talento, Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Espace, Renault Grand Scenic, Renault Kadjar, Renault Megane, Renault Talisman, Renault Trafic.

Продуктовата офертата на фирмата в момента включва повече от 20 000 продукта, съответстващи на близо 450 000 референции, които предоставят на клиентите богат избор от продукти, както оригинални резервни части, така и заместители, всички предлагани по конкурентни цени. Фирмата предлага части и компоненти за леки и товарни автомобили, селскостопанска техника, плавателни съдове, мотоциклети и за промишлеността.

Предлаганите от фирмата стоки са обект на строги процедури за изпитване и отговарят на най-високите изисквания по отношение на монтажа и техническите параметри. Осигуряване на висококачествени продукти, съобразени с пазарните очаквания, използвайки модерни технологии това е основната цел на AS-PL която едновременно представлява и мисията на нашето предприятие. Всички алтернатори и стартери, предлагани от фирмата, са тествани на специализирани машини, а резултатите от теста се прилагат към предлаганите продукти.

АС-ПЛ ООД (AS-PL Sp.z o.o.) е европейска компания, което се занимава с производство на стартери и алтернатори. Фирмата е основана в Гданск през 1992 г. като Ауто-Стартер (Auto-Starter). Понастоящем във фирмата работят повече от 290 души – професионален екип от квалифицирани служители и работници. Сътрудничим си с дистрибутори и търговци на едро на резервни части от цял свят в сферата на следпродажбеното обслужване, т.е. дистрибуция на резервни части и аксесоари за автомобили.

Собствена марка “AS”

  • Premium Line (Линия премиум) – предимно OEM продукти (производител на оригинално оборудване), получени от световни производителите за първи монтаж, а така също и регенерирани стартери и алтернатори, съдържащи най-малко 80% оригинални части.
  • Standard Line (Стандартна линия) – надеждност и сигурност на стартирането на автомобила, гарантирани от марката AS.
  • Economy Line (Икономична линия) – това е опция за клиенти, които търсят оптимално съотношение между цена и качество на предлаганите продукти.

Всички алтернатори и стартери, предлагани от фирмата, са тествани на специализирани машини, а резултатите от теста се прилагат към предлаганите продукти.

Мобилно Приложение
Отговаряйки на нуждите и очакванията на нашите клиенти, ние създадохме електронен онлайн каталог, който Ви позволява да намерите лесно и бързо нужните Ви части. Каталогът е достъпен онлайн на адрес: as-catalog.com и на интернет страницата на фирмата.

Поради своята загриженост за околната среда, фирмата се отказа да издава каталози на хартия. Налице е специализирана мобилно приложение – AS-PL Catalogue , което улеснява Вашия избор на подходящи компоненти. Можете да го изтеглите в магазините Google Play™ и App Store®. Марката „AS” е достъпна и в каталога на TecDoc™.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!