Бързината е ключова за спирачните системи Delphi Technologies

11 март 2021, 7:50

Бързината е ключова, когато става въпрос за спирачни системи. В аварийна ситуация всяка секунда е важна – а разликата е решаваща за това дали ще претърпите произшествие или не. Ние прилагаме същата философия за нашата нова гама спирачни части. Стремим се да доставяме правилните части до сервизите възможно най-бързо. Да, разбира се тук става въпрос за седмици, а не за секунди, но времето на доставка също е съществено. Защо?

Това е просто. Всеки път, когато шофьорът натиска спирачния педал, малък фрагмент от фрикционния материал на накладките се износва. А сега помислете колко пъти се ползват спирачките по време на едно нормално пътуване, а да не говорим за трафик от типа „тръгваш – спираш“. И нищо чудно, че те често са една от първите критични части, които трябва да бъдат сменени.

Докато за собственика на автомобила това може да е лоша новина, за собствениците на независими автосервизи това е чудесна възможност. Защото за разлика от други рутинни сервизни работи повечето собственици на автомобили възлагат проверката и смяната на накладките на квалифициран техник. Но това е нещо повече от еднократна работа по спирачките. Свършете я добре и може да се окаже, че новият автомобил с множество други ремонти ви е в кърпа вързан за целия му живот. Така че вие вероятно ще искате да сте сигурни, че имате правилната част за дадения автомобил, която същевременно е с доказано качество.

Именно тук можем да ви помогнем. Като производител на новаторска технология за задвижване, монтирана като оригинално оборудване на много от тези автомобили, ние тясно си сътрудничим с водещите световни производители на автомобили години преди пускането им на пазара. Когато знаем какво предстои да бъде въведено и кога, това означава, че винаги можем да бъдем една крачка напред в играта при навлизане на нови продукти.

Миналата година например въведохме нови спирачни части за Land Rover Evoque (06/19), Volvo S60 (05/19>), BMW 7 series (03/19>), Mercedes B-class (01/19>) и EQC400 (05/19>), Mazda 3 (01/19>), Toyota Corolla (02/19>) и Supra (06/19>), както и Nissan Qashqai (04/19>) и Leaf (01/19>). Тази година ние първи пуснахме на пазара спирачни накладки за новия Landrover Defender (2020>) и Volkswagen Golf MK8 (2020>), което означава, че разполагате с възможността за предоставяне на сервизна услуга още по-бързо.

Това обаче никога не е за сметка на качеството. Всяка от нашите спирачни части изпълнява най-високите стандарти за оригинално оборудване при проектиране, инженеринг и производство – целта са спирачки, които доказано спират по-бързо, по-тихо и са по-трайни. Вземете нашите накладки; за разлика от тези на част от нашата конкуренция те имат специално създадена за оригиналното оборудване технология с подложка, която редуцира шума, намалява топлопреминаването и увеличава якостта на срязване на подложката. Точно както трябва да бъде при оригиналното оборудване.

Същото се отнася и за нашите дискове. Нашите инженери вземат предвид всяка възможна променлива при разработване на нов диск, в резултат от което предлагаме широка гама от различни дискови отливки и/или конфигурации, които точно наподобяват оригиналното оборудване от гледна точка на монтажа, формата и функцията – дори когато те са по-сложни и свързани с по-големи разходи за отливка, като например вентилираните дискове. С една дума, ако оригиналното оборудване прави нещо, и ние го правим.

Тази печеливша комбинация – осигуряване на правилните части, дори за най-новите автомобили, по възможно най-бързия начин – означава, че техниците могат да монтират спирачките Delphi Technologies напълно уверено. Убедеността, че са в състояние да осигурят поправка съгласно най-добрите практики, с качеството на оригинално оборудване, гарантира 100 % удовлетворение на клиентите, а което произтича от това – сигурен, стабилен бизнес за следващите години.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!