Представяне: HaynesPro WorkshopData за мотоциклети

23 март 2021, 12:59

Групата Haynes има десетилетия опит в работата с технически данни за автомобили и ръководства „Направи си сам“. Световно признатите сервизни ръководства на Haynes са незаменими инструменти за ентусиастите работещи по системата „Направи си сам“.

От много години HaynesPro е специалист в онлайн техническите данни за автомобили за автомобилни професионалисти. Ние изготвяме данни за поддръжка, ремонт и диагностика (RDMI) за леки автомобили, ванове и товарни автомобили в ясен и удобен за потребителите формат. Сега добавяме нова категория превозни средства: Мотоциклети. Ние сме първият доставчик на технически данни, който предлага RDMI данни за почти всеки тип моторни превозни средства. Потребителите могат да имат достъп до RDMI инструкциите представени в удобен формат за автомобили от всички марки и типове. Логиката зад техническите данни е винаги една и съща. Това улеснява техника в търсенето и намирането на ремонтни инструкции, независимо дали става дума за лек автомобил, товарен автомобил или мотоциклет.

Първите осем марки са на разположение

При стартираето HaynesPro има налични данни за следните марки мотоциклети: BMW, Kawasaki, Honda, Harley Davidson, Yamaha, Polaris и Suzuki. Към края на 2021 година офертата на HaynesPro ще се разшири с включването на Vespa, Piaggio, KTM, Indian, Aprilia, Ducati, Hero, Triumph, Husqvarna, Kymco, Sym, Malaguti и Peugeot. Това означава, че по-голямата част от европейския парк от мотоциклети ще бъде обхванат. WorkshopData за мотоциклети ще включват данни за поддръжка и ремонт, технически чертежи (включително данни за затягащите моменти), ремонтни времена, електронни данни и направлявана диагностика.

 Удобно за потребителя приложение

„Сервизите, които вече работят с HaynesPro, са доволни от удобството за потребителя на нашето приложение“, казва директорът по продажбите на HaynesPro Майкъл Крампе. „Потребителите могат да бъдат уверени, че работата с данни за мотоциклети е толкова лесна и ефективна, колкото работата с другите ни продукти.“ Заинтересованите страни могат да се регистрират за 30-дневен безплатен пробен период на нашия уебсайт www.haynespro.com/node/83. Подобно на данните на HaynesPro за другите типове превозни средства, данните за мотоциклетите ще бъдат достъпни чрез дистрибуторите на части. Всеки, който се интересува от WorkshopData за мотоциклети, трябва да се свърже със своя обичаен дистрибутор на части.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!