AUTO-MOTO RS, s.r.o.

6 май 2021, 7:00

AUTO-MOTO RS, s.r.o.

Фирма AUTO-MOTO RS е създадена през 1994 като търговски обект за продажба на отделни части за автомобилите с марка Škoda. През изминалите години нашата фирма се развиваше динамично и стана водещ дистрибутор на резервни части за автомобили от групата VW в Централна Европа.

В началото на новото хилядолетие станахме износител и дистрибутор на марките VIKA Parts и DPA, а по-късно също на оригинални части за Borsehung Германия. Днес нашата оферта се състои от хиляди позиции, които редовно разширяваме в съответствие с изискванията на пазара. Благодарение на редовните ни доставки всеки ден доставяме стока на стотици клиенти. Сред нашите доволни клиенти са повечето от водещите дистрибутори на резервни части не само в Чехия и Словакия, но и в цяла Европа.

Продаваните под марката Vika auto parts резервни части се характеризират с отлично качество и достъпна цена. През последните 20 години марката затвърди мястото си на пазара на резервни части в цяла Европа. Всички части се подлагат на много строг контрол и имат международни сертификати за качество.

Марката DPA е фокусирана главно върху части за каросериите на автомобили. Отличава се с отлично качество и широка оферта. В продължение на последните 20 години марката постигна стабилна позиция на европейския пазар на части за каросерии. Частите с марка DPA са обект на строги пазарни стандарти и на хомологация.

С марката Borsehung се разпространяват само оригинални части на световни производители. Производителят дава 4 години гаранция за всички части Borsehung, което допълнително увеличава голямото доверие на потребителите към тази марка.

Тези три разпространявани от нас марки са също така сертифицирани доставчици на техническа документация.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!