НОВ АЛТЕРНАТОР В ОФЕРТАТА НА AS-PL

1 септември 2021, 12:41

AS-PL разшири своята оферта с алтернатор номер A0667S, който е продукт с марка AS. Моделът на новия продукт принадлежи към линията Standard и означава абсолютна независимост и надеждност на стартирането, гарантирани от марката. Продуктът може да се прилага в марките: Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Dacia Sandero, Nissan Kubistar, Renault Clio, Renault Logan, Renault Kangoo, Renault Thalia.

Продуктовата офертата на фирмата в момента включва повече от 20 000 продукта, съответстващи на близо 450 000 референции, които предоставят на клиентите богат избор от продукти, както оригинални резервни части, така и заместители, всички предлагани по конкурентни цени. Фирмата предлага части и компоненти за леки и товарни автомобили, селскостопанска техника, плавателни съдове, мотоциклети и за промишлеността.

Предлаганите от фирмата стоки са обект на строги процедури за изпитване и отговарят на най-високите изисквания по отношение на монтажа и техническите параметри. Осигуряване на висококачествени продукти, съобразени с пазарните очаквания, използвайки модерни технологии това е основната цел на AS-PL която едновременно представлява и мисията на нашето предприятие. Всички алтернатори и стартери, предлагани от фирмата, са тествани на специализирани машини, а резултатите от теста се прилагат към предлаганите продукти.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!