DAYCO ЗАПОЧВА БИЗНЕС ДЕЙНОСТ НА ДЕКАПУЛЕРА В КИТАЙ

6 септември 2021, 17:59

Dayco, водещ световен производител на двигателни продукти и задвижващи системи за автомобилния, тежкотоварния и индустриалния пазар, наскоро обяви, че ще доставя своите усъвършенствани разклонители за тежък товар на водещ производител на камиони в Китай. Тази победа е първата с водещ китайски производител на камиони след неотдавнашното споразумение за доставка на тежкотоварен разединител на най-големия китайски производител на двигатели, който ще се появи в линията на няколко производители на камиони. Производството на най-съвременното оборудване за разединител на Dayco ще започне в началото на 2022 г., което ще захранва пазара на търговски превозни средства в Китай.


От доставката на здрави разединители за търговски превозни средства до първокласни интегрирани амортисьори за луксозни автомобили, Dayco е първият избор за водещите производители на превозни средства като доставчик на стратегически решения, известен със своите висококачествени продукти. Уникалните разединители на Dayco за съвременни високоефективни двигатели продължават да отговарят на нуждите на производителите на камиони и премиум автомобили, за да подобрят икономията на гориво и издръжливостта на задвижващата система, да намалят емисиите на CO2 и да оптимизират шума, вибрациите, грубостта (NVH), като донесат бъдещото развитие на технологиите в целия свят глобус

„Ние сме първите, които проектираме и доставяме на нашите клиенти надеждно продуктово портфолио с разединител с пълна поддръжка на системата, която увеличава жизнения цикъл на оригиналното оборудване за широк спектър от тежки, лекотоварни, премиум и хибридни приложения. Нашето първокласно разединително предложение, заедно с вискозни амортисьори, допълнително засилва нашата конкурентоспособност в сегмента на търговските превозни средства. Ще продължим да намаляваме въглеродните отпечатъци и да разработваме мощни решения като разединители, за да осигурим най-добрите в класа си и устойчиви бъдещи решения за мобилност на нашите клиенти “, каза Wouter Nijenhuis, изпълнителен вицепрезидент на OE продажби и бизнес развитие за Dayco.
Понастоящем Dayco е единствената марка в индустрията, която предлага първокласен пакет от цялостни системни решения FEAD (Front End Accessory Drive), включително разединители, амортисьори, обтегачи, празен ход/ролки и колани, всичко на едно място с глобални научноизследователски и развойни дейности от световна класа. възможности и местни производствени отпечатъци. С повече от десетилетие успехи в хибридизацията на леки превозни средства и най-съвременната технология на разединителя, Dayco сега въвежда технологията в тежкотоварната индустрия.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!