Gates представя нова серия от соленоиди за регулируема фаза на газоразпределение

24 ноември 2021, 11:02

Gates (NYSE: GTES), водещ световен доставчик на специфични за приложението решения за хидро- и силови трансмисии, разшири гамата си от решения за задвижващи системи с ангренажен ремък за автомобили в региона на Европа, Близкия изток и Африка, като добави соленоиди за регулируема фаза на газоразпределение (СРФГ) с качество на ОО.

СРФГ играе ключова роля в управлението на двигателя в модерните двигатели с вътрешно горене чрез мониторинг и регулиране на отварянето и затварянето на клапаните вътре в разпределителния вал. Резултатът е по-гладка работа на празен ход и ускорение в по-широк диапазон от RPM. Също така допринася и за по-голяма икономия на гориво и по-ниски нива на емисии.

Новата серия СРФГ на Gates служи като идеално допълнение към широката гама от решения – ангренажни ремъци и комплекти ангренажни ремъци PowerGrip® на Gates, които вече са налични за системи със синхронно ремъчно задвижване.

Първоначалната серия от 53 номера на части на СРФГ ще покрива превозни средства, произведени в САЩ, Европа и Азия. Пълният списък на приложенията включва автомобили, произведени между 1995 и 2020 г. от: Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Škoda, Toyota, Volvo и VW.

Gates също така включва популярни приложения от гамата Audi, като A3, Q3 и TT. Примерите на BMW включват 118i, 218i, 318i, X1, x3, 225e/MINI Cooper и MINI One. Гамата от модели на Nissan включва Micra, Juke и Qashqai. Моделите Toyota включват Corolla и Camry, а значителни референции на VW са Beetle, EOS, Golf, Passat и Tiguan.

Новите приложения непрекъснато се изследват и разработват, а по-късно през годината ще се добавят допълнителни разширения към серията СРФГ.

Добавена стойност и възможности за продажби

Индикаторите, че СРФГ не работи, включват увеличено потребление на гориво, незадоволителен празен ход, лошо ускорение и следователно предупредителен индикатор. Диагностиката на грешки и поставянето на резервни части са относително прости процедури за професионалните механици. Следователно е необходима малка техническа поддръжка.

Дистрибуторите на Gates могат да добавят стойност и да увеличат конкурентоспособността си чрез предлагане на тези конкурентно изгодни резервни СРФГ с качество на ОО, наред с гамата ангренажни ремъци и комплекти ангренажни ремъци PowerGrip. Клиентите от сервизни центрове ще се възползват от един-единствен източник за всички продукти, свързани със задвижващи системи с ангренажен ремък.

Технически подробности и спецификации са достъпни онлайн чрез www.gatestechzone.com и техническа уебинар серия разглежда относими въпроси по монтажа.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!