Кампания Schaeffler

10 април 2022, 11:12

Кампании на Schaeffler REPXPERT: Който купува Schaeffler, печели. Кампаниите в подкрепа на продажбите в България оттук нататък ще се провеждат ежемесечно!

Вие, както и вашите клиенти – автосервизите, се възползвате от качеството на широката гама продукти на Schaeffler. Сега, можете да се възползвате дори още повече! Schaeffler REPXPERT team Bulgaria организира редовни промоции за автосервизи. Сервиз, който купува конкретни продукти на Schaeffler, може редовно да печели стимулиращи оригинални Schaeffler награди! От Януари 2022г. ще организираме такива надпревари всеки месец!

Какви са условията?

Повечето опаковки на продукти от Schaeffler (INA, LuK, FAG) съдържат бонус талони. Сервизи, с регистрирани акаунти на www.repxpert.bg, могат да събират и регистрират бонус точки, за да получават RMI документи безплатно. Но ние не спираме да развиваме платформата – сега е по-лесно от всякога автосервиите да получат оригинален продукт с марката Schaeffler. Всяка година организираме няколко състезания, популяризиращи различни продуктови категории, за да могат да участват колкото се може по-широк кръг от сервизи. Вече изпратихме над 200 награди на ваши клиенти в България – и това беше само началото. Вярваме, че вече стабилното доверие към продуктите на Schaeffler на пазара ще се повишава още повече.

Как можете да подкрепите кампанията?
Ако искате да получавате редовни актуализации за нашите кампании с награди за определени ремонтни решения на Schaeffler (награди, условия, срокове), уведомете ни. Ще се радваме да ви предоставим банери, текстове или друго съдържание, което можете да използвате във вашите стандартни маркетингови канали като социални медии, бюлетини или каталожни банери и да информирате клиентите си за това. Просто ни уведомете.

Какво може да спечелят сервизите на този път?
Както вече споменахме, за 2022г. са планирани множество кампании, на практика за всеки един месец, които ще бъдат на различна тематика (леки, лекотоварни и тежкотоварни приложения) и с разнообразни награди. Поредната ни кампания статира от 1ви Април, като тя ще бъде насочена към нашите приложения за тежкотоварни превозни средства, където на участниците ще бъдат раздадени 80 Schaeffler Powerbank – външни преносими батерии! Достатъчно е само вашите клиенти да са регистрирани юридически лица на територията на България, както и да регистрират в своите  REPXPERT акаунти не по-малко от 9000 бонус точки, получени от LuK RepSet HD – комплектите съединители за тежкотоварни автомобили, за да им подарим нашата награда. За тях самите ще е изключително лесно – ние автоматично проверяваме баланса на техните бонус точки и според него, определяме спечилилите награда. Изпращаме им я напълно безплатно до посоченият от тях в акаунта им град.

https://www.repxpert.bg/bg/BG-campaign-2

/www.tech-co.bg

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!