Всички спирачни части на AISIN вече са с марката ADVICS в Европа

1 септември 2022, 8:00

ЗА ADVICS

ADVICS означава Advanced Intelligent Chassis Systems (усъвършенствани интелигентни системи за шасита) – комбинирайки опита на AISIN, DENSO и SUMITOMO ELECTRIC, трима от най-големите световни доставчици на автомобилни части, ADVICS имат репутация на производител от световна класа на най-надеждните спирачни системи.

ADVICS е доставчик на свръхвисококачествени компоненти за оригинални спирачни системи, проектирани и произведени с водещи технологии и иновации за пазара на резервни части. Пътуването с ADVICS представя най-доброто от японското качество, глобалния опит и екологичната устойчивост на пътя.

КАКВО ОТЛИЧАВА ADVICS

Богатият ни опит предоставя спирачни накладки, цилиндри, усилватели, ротори, спирачни апарати и спирачна течност, осигуряващи оптимална работа и максимална издръжливост. Нашата отдаденост на изкуството на спирачната технология ни позволява да проектираме системи с върхови характеристики, укрепвайки позициите си като един от основните играчи на пазара.

С ангажимент към иновациите, безопасността и комфорта, нашият фокус като производител на оригинално оборудване и резервни части е върху ефективността на спирачките и безопасността на клиентите.

ГЛОБАЛНА КОМПАНИЯ И ЕВРОПЕЙСКО ПРЕДСТАВЯНЕ

Aisin Seiki Co., Ltd., известна още като Aisin, е японска корпорация, която разработва и произвежда компоненти и системи за автомобилната индустрия. Aisin е включена в класацията Fortune Global 500, на 329 място в класацията за 2018 г. Aisin е 30% собственост на Групата компании Toyota.

ADVICS е основен компонент на Aisin Group за изграждане на по-добро утре чрез технологии и иновации. ADVICS е част от семейство марки, които предоставят продукти с добавена стойност, като поддържат най-високите стандарти за качество на световния пазар. ADVICS е един от популярните лидери в бранша, който доставя напълно изградени оригинални спирачни системи за множество японски, американски и европейски производители на автомобили.

Във връзка с честването на своята 20-годишнина ADVICS обявява разширяването на присъствието си в Европа с нови спирачни продукти за вторичния пазар, разработени за да отговорят на изискванията и условията на шофиране на европейските клиенти. AISIN и ADVICS осигуряват водещите в индустрията компоненти за спирачни системи, допринасяйки за развитието на безопасността в цяла Европа.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!