Наличен е нов DVD каталог на MANN-FILTER

28 февруари 2019, 13:00

Актуализираният каталог с разширен обхват на филтри за дилъри и сервизи вече е на разположение.

Дали въздушни, маслени, горивни или кабини въздушни филтри: в допълнение към печатните каталози, MANN-FILTER каталог на DVD е един от най-важните каталози за филтри за индустрията. Тук глобалният производител MANN + HUMMEL изброява повече от 4800 филтърни елемента от марката MANN-FILTER за европейския пазар. Над 200 вида нови филтри за най-съвременните леки автомобили, камиони и друга техника допълват вече широката гама филтри с оригинално качество. Новият каталог на DVD за европейския пазар обхваща филтриращи елементи за повече от 48 000 превозни средства и машини, включително повече от 12 400 леки и товарни автомобила, над 9 100 камиона и автобуси, почти 1000 мотоциклети, както и повече от 25 500 приложения в специализирани превозни средства и индустрия.

Популярна алтернатива е непрекъснато актуализираният онлайн каталог на www.mann-filter.com с анимирани индивидуални продуктови презентации за различни филтри.

Сервизите и дилърите могат да получат новия DVD безплатно от своя партньор MANN-FILTER или директно от MANN + HUMMEL:

За MANN + HUMMEL

MANN + HUMMEL е водещ световен експерт за решения за филтриране. Групата на компанията със седалище в Лудвигсбург, Германия, разработва решения за автомобили, промишлени приложения, чист въздух в интериорните пространства и устойчиво използване на водата. През 2017 г. групата е реализирала продажби в размер на ок. 3,9 милиарда евро в световен мащаб с повече от 20 000 служители на повече от 80 локации. Продуктите, произведени от групата, включват въздушни филтърни системи, всмукателни системи, течни филтърни системи, пластмасови компоненти, филтри за кабини, промишлени филтри и мембранни филтри.

Допълнителна информация за MANN + HUMMEL можете да намерите на адрес http://www.mann-hummel.com.

Източник: MANN + HUMMEL GMBH

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!