Офертата на DACO включва между другото:

16 март 2023, 6:00

DACO Germany е производител и дистрибутор на най-висококачествени авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Повече от 20 години доставяме стоките си на клиенти в цяла Европа. Производството на части се извършва в съответствие с високи стандарти и норми за качество, което ни позволи да станем доверен партньор на много европейски фирми.

Офертата на DACO включва между другото:

  • Газови и маслени амортисьори – Това е най-търсеният продукт в нашата оферта, който предлагаме от самото начало на дейността на фирмата. Нашата оферта включва над 1150 референции за леки и лекотоварни автомобили. Съвременните технически решения, при същевременно строг контрол на качеството, осигуряват висок комфорт при шофиране и отлични параметри на амортисьорите.
  • Пружини на окачването – поредният много търсен продукт в офертата на DACO. В момента предлагаме над 700 референции на пружини за леки и лекотоварни автомобили. Пружините са изработени от стомана с висока якост. Намотките са допълнително подложени на процес на закаляване, което допълнително удължава живота на пружините и гарантира по-добро управление на автомобила.
  • Спирачни накладки, дискове и барабани – елементи от спирачната система също са важна част от нашата оферта. Нашата оферта включва почти 700 референции на дискове и барабани. Наскоро въведохме също така спирачни дискове, покрити с антикорозионен слой. Спирачните накладки са поредните 700 референции за автомобили от най-популярните марки. Тези продукти, благодарение на високото си качество, от години отговарят на очакванията и изискванията на нашите клиенти.
  • Офертата на DACO в областта на спирачната система се допълва от спирачни апарати и предпазни пластини за спирачки дискове. Това са сравнително нови продукти в нашата оферта, но са изключително добре приети от клиентите, което ни насърчава непрекъснато да разширяваме офертата. Понастоящем тя обхваща повече от 300 спирачни апарати и почти 300 предпазни пластини за спирачни дискове.
  • Носачи и комплекти носачи – DACO Germany предлага в своята оферта комплекти от алуминиеви носачи, които включват носачи, връзки на стабилизатора и кормилни накрайници. Продаваме също така и единични носачи. Висококачествените материали осигуряват комфорт при шофиране и при най-трудни пътни условия.
  • Тампони за амортисьори – Предлагаме 200 референции за леки и лекотоварни автомобили. Използването на такъв комплект при монтаж на амортисьори DACO гарантира правилна защита на буталото на амортисьора срещу повреди, прах и влага. Това увеличава експлоатационния живот на амортисьора.
  • Газови амортисьори – това е поредният продажбен хит в офертата на DACO. Ние предлагаме почти 500 различни референции, предназначени за леки и лекотоварни автомобили.
  • Филтри – в нашата оферта предлагаме и няколкостотин референции филтри за леки и лекотоварни автомобили. Това са както маслени, горивни и въздушни филтри, така и филтри купе и въглеродни филтри купе.
  • Горни стойки за амортисьори – офертата от елементи на окачването, предлагани от DACO, непрекъснато се разширява. Наскоро въведохме в продажба почти 100 референции на стойки за амортисьори за най-популярните модели автомобили.
  • Главини за колела – най-новият продукт в офертата на DACO са главини за колела. Използваните в главините най-качествени лагери гарантират безпроблемна работа за дълъг период. В момента офертата включва над 130 референции.

Офертата на DACO непрекъснато се разширява и обновява. Постоянно я адаптираме към нуждите на пазара и изискванията на клиентите. Гарантираме висок стандарт на обслужване благодарение на възможността за заявяване на поръчки в реално време. Поръчки можете да заявите чрез нашия онлайн магазин, където можете да намерите подробно описание на стоките, актуална наличност, цени и статуси на отделните доставки. За качеството на данните е отговорна каталожната база данни Tec-Doc.

За дистрибуцията на частите отговаря складът в Краков (Полша). От тук доставяме стоки до клиенти в Европа и по света. Местните доставки се извършват в рамките на 24 часа след заявка на поръчката. Препоръчваме Ви да проверите нашата оферта на уебсайта: http://daco-germany.de/en/ и да се свържете с нашия отдел продажби.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!