AIC Germany. От компетентност до съвършенство.

6 април 2023, 10:00

През 1975 г. в центъра на Хамбург (Германия) е основана фирма от двама души Jürgen Liebisch GmbH, която с течение на времето се развива в успешна средно голяма компания, работеща в независимия автомобилен пазар за резервни части.

Днес продаваме нашите продукти по целия свят и се специализираме в динамичното решаване на проблеми. Нашият най-съвременен логистичен център се намира в Глинде, близо до Хамбург. Като ханзейски бизнесмени, ние сме известни с това, че сме реалисти, автентични и надеждни. Освен това работата е най-важна за нас.

 100 продуктови групи – около 13 000 бр

Благодарение на нашето широко портфолио от продукти, класифицирани в над 100 продуктови групи и над 13 000 артикула, ние създаваме решения за независимия пазар на резервни части. Наш основен приоритет остава успешната комбинация от висококачествени продукти и справедливи цени, гарантиращи, че дори по-старите превозни средства ще бъдат годни за употреба.

Наши силни партньори са:

Освен нашата собствена висококачествена марка “AIC Germany”, през последните години ние установихме търговско сътрудничество с производители на оригинално оборудване iwis, Dunlop Suspension Systems, OLSA.

5 години гаранция

Качеството и надеждността са нашите основни приоритети във всички сектори – от знанията на нашите служители до работните процеси.

След като резервната част премине всички проверки на нашия цялостен контрол на качеството, поръчаният продукт може да бъде доставен на клиента.

В края на краищата ние от AIC искаме да сме сигурни, че ремонтът ще протече без проблеми. В случай, че не е така, ние също предлагаме 5 години гаранция до 75 000 km за всички резервни части от асортимента на AIC. Ние се радваме, когато нашите клиенти са удовлетворени.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!