Нова серия сервизни лампи Philips Xperion 3000 10 нови модела!

14 септември 2023, 8:00

Philips закрепва положението си в кръга на водещи производители на висококачествени сервизни лампи. През септември той пуска на пазара 10 съвсем нови модела, образуващи серия Xperion 3000.

Новата линия се позиционира по-ниско от топ линии Xperion 6000, но пък по-високо от популярната серия EcoPro, която в бъдещето следва да бъде заместена от новата. Такава идея беше предприета в отговор на потребностите на клиенти, които търсят продукти с високо или много високо качество по привлекателни, макар не и по най-ниски цени.

Перфектно първо впечатление

Новите лампи се отличават още от пръв поглед. Благодарение на ярката цветова гама, този път с оттенъци на зелено ще бъде трудно те да се изгубят в сервиза.  Можем да рискуваме с утвърждение, че именно най-новата серия Xperion 3000 е визуално най-привлекателна от цялата оферта на Philips. Разбира се, че външният вид се съпровожда от солидно изпълнение, устойчивост на външни фактори, функционалност и отлични светлинни параметри. Такива лампи просто всеки иска да ги има – независимо от това дали е професионален механик или пък майстор-любител.

Ярко и удобно работно осветление

Новите работни лампи Philips Xperion 3000 са оборудвани с друрежимна, студена, бяла LED светлина. Тя позволява да избирате между работа с увеличена мощност дори до 1000 лумена или оптимално използване на акумулатора в режим еко със сноп от 600 лумена. Някои модели имат и точков прожектор, който създава възможност за фокусиране на светлината върху конкретната зона. Цветовата температура от 6000 градуса по Келвин прави светлината благоприятна за очите, не причинява умора на зрението, а въртящите се светлинни модули позволяват светлината прецизно да се насочва на желателното място.

Всестранни и лесни за експлоатация – не само за сервизни работи

Разработените за топ линия 6000 системи за дръжки удариха направо в ябълката. Линията Xperion 3000 е оборудвана с много приличащи на тях, всестранни дръжки. В зависимост от модела това са вградени яки магнити, допълнителни куки, специални клипове и заключалки, а също така комбинации, използващи едновременно няколко системи. Благодарение на това всяка от лампите лесно се монтира на работното място, както в сервиза, така и при клиента. Такава свобода на избор значително разширява кръга на потенциални потребители на лампи Xperion 3000. В теория те се предлагат като продукт за сервизи, но ще се оправдаят също така на строителни площадки, в транспорт (като допълнително осветление при претоварване) и дори в спорт (напр. мероприятия за извънпътни автомобили).  Всичко това е възможно благодарение на солидна конструкция, устойчивост на удари или влага, кал или прах. Лампи Xperion се сдобиват с признание не само между механици, но също така стават един практичен инструмент за всекидневно ползване.

Дълготрайна автономия

Philips много държи на захранването и качеството на акумулатори. При лампи Xperion 3000 пълното зареждане гарантира ярка, бяла светлина от главния сноп в рамките на максимално 6,5 часа в режим boost. В режим еко батерията издържа дори до десет часа.  Благодарение на това лампите при употреба от време на време могат да работят няколко дни без необходимост от повторно зареждане.

Високо качество, модерен дизайн и привлекателна цена

Сервизни лампи Philips Xperion 3000 са достатъчно устойчиви, за да се употребяват както в помещения, така и навън. Гореспоменатите преимущества по устойчивост са потвърдени със сертификати. Конструкцията на лампи Xperion 3000 осигурява защита от удари и проникване на ниво от IK06 до IK08.
Philips предоставя гаранция за две години за лампите от серия Xperion 3000.

Новите лампи Philips Xperion 3000 ще дебютират с много привлекателни цени, просто изненадващи за фирмени продукти на такова качествено ниво.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!