KYB пуска вторo видео във виртуална реалност

9 ноември 2018, 8:30

KYB Europe пусна второ видео във виртуална реалност. Това дава възможност на зрителите да преживеят усещането да бъдат на седалката за пътници на суперкар на FIA World Rallycross.

Филмът е разработен съвместно с екипа на EKS Audi Sport, който е спонсориран от KYB, от началото през 2014 г. Audi S1 ​​RX Quattro използва електронно кормилно управление KYB за прецизно управление и контрол.

Видеото показва собственикът на EKS и шофьорът Матиас Eкстьом. Той кани зрителите да пуснат предпазната си стъкло и да седят на седалката на пътниците, докато колите се състезават на пистата Biķernieki в Рига, Латвия. Колата, управлявана от Матиас, може да постигне 0-100 км / ч за 2,5 секунди. Максималната скорост, достигната в Рига, беше 150 км / ч, точно преди да направи огромен скок от 35 метра дължина и 1,5 метра височина. Най-бавната скорост е 50 км / ч в ъгъла след скока. Максималната G-сила на Матиас беше 1,6 страничен G непосредствено след втория скок.

Най-добре е да гледате видеото с помощта на слушалка за виртуална реалност в режим 360 °. KYB Europe ще представи новото видео, заедно с предишния KYB Safety Video на събитията в цяла Европа през 2019 г. Когато гледате видеото, зрителите могат да обърнат главата си във всяка посока, за да се насладят на напълно панорамен изглед. Видеоклипът може да се гледа на смартфон, след като е отворен в приложението YouTube, зрителят може да мести телефона си, за да промени ъгъла на гледане на екрана. Може да се гледа и на компютър, като използвате мишката, за да преместите екрана наоколо.

WRX започна през 2014 г., състоящ се от 12 двудневни събития в целия свят, на писти, които са комбинация от рали и пистови състезания. EKS Audi Sport понастоящем ца на второ място в класирането, преди последната надпревара на сезона на 24 и 25 ноември в Южна Африка.

Линк към видеоклипа може да се намери на vr.kyb-europe.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!