Печеливша поредица за DENSO, признание от GROUPAUTO International

13 ноември 2018, 16:30

На 18 октомври 2018 г. DENSO Aftermarket получи честта да бъде обявен за “Доставчик на годината” в категорията “Маркетинг” на конгреса GAI в Монако. Наградата бе приета от Найджъл Кол, Мениджър глобални групи, от името на DENSO Aftermarket. Към него се присъединиха Стив Кори от DENSO Продукти и услуги Америка, Паоло Вазоун от DENSO Термални системи, Лука Говейн и Джоп Барендзе от DENSO Europe.

Победителят бе избран след гласуване и коментари от членовете на GROUPAUTO International по целия свят. Те оцениха ангажимента и ангажираността на DENSO за подкрепата на GAI и сервизните вериги на всички нива. Наградата признава засиленото внимание на DENSO в тази област през последните няколко години – не само във физическата маркетингова подкрепа, но и в обучението на членове на GAI, клиенти и гаражни техници. Ориентираното към бъдещето мислене на DENSO, показана на ръководството на GAI от висши ръководни кадри от централното управление на DENSO в Япония и регионалните висши мениджъри, бяха особено полезни.

Това е първата глобална награда ITG, която DENSO получи. Найджъл Коул, след като получи наградата, заяви: “За нас е чест да бъдем признати за доставчик на годината от GAI. Разбираме колко е важно да се поддържат веригите от сервизи и ние се стремим да работим още по-тясно с тях в бъдеще. “

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!