Наградата “Световни автомобилни компоненти 2018” отива при CORTECO

15 ноември 2018, 11:00

Corteco, компания от групата Freudenberg и водещ доставчик за пазара на авточасти т, наскоро получи престижната награда “World Automotive Components 2018” в Москва за трети път в историята на компанията. Повече от 30 000 специалисти, собственици на магазини, механици, продуктови мениджъри, специалисти за следпродажбени услуги и собственици на автомобили взеха участие в номинациите.

Тази година Corteco бе избран за своя принос в развитието на сектора на автомобилните компоненти. Портфолиото на резервните части на компанията попада в три основни продуктови групи: уплътнение, вибрационен контрол и филтриране на въздуха в кабината. Качеството става все по-важно, тъй като трансформацията в автомобилната индустрия и търсенето на нови решения за мобилност набира скорост, наградата означава ангажимент на Corteco за предлагане на висококачествени продукти на клиентите.

“Ние сме много горди, че получихме тази награда”, казва Дмитрий Королев, директор продажби на Corteco, Русия. “Нашата отдаденост в предоставянето на висококачествени услуги и продукти на клиентите винаги е била част от нашата фирмена култура. Тази наградата носи свидетелство за този подход. “

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!