Delphi Technologies добавя повече от 900 нови приложения към разширената си гама от климатици, за да се подготви за динамиката в летните продажби

13 май 2019, 15:00

Delphi Technologies добавя повече от 900 нови приложения към разширената си гама от климатици, за да се подготви за динамиката в летните продажби

Благодарение на експертния си опит в сферата на оригиналните части, новата гама от части за климатици на Delphi Technologies притежава най-новата технология за висококачествен, дълготраен ремонт.

Обширната гама от климатици, която е една от най-добрите в индустрията, предоставя на дистрибуторите и сервизите възможност да печелят от бързо растящия пазар.

 

Непрекъснатият растеж на пазара за климатици се стимулира от увеличения брой автомобили на пътя и търсенето на по-голям комфорт от страна на потребителите. За да помогне на следпродажбеното обслужване да се възползва от тази бързо растяща възможност, Delphi Technologies – експерт в климатиците с богато наследство в сферата на оригиналните части – пусна на пазара повече от 50 нови части, подходящи за над 900 приложения. Благодарение на най-новата технология за климатици, съпътстващото обучение в областта на оригиналните части, възможността за диагностициране и техническата информация, разширената програма осигурява на специалистите по следпродажбено обслужване възможност за високо качество на конкурентна цена в растящия и печеливш пазар на услугите.

Разширената гама включва компресори, кондензатори, разширителни вентили и филтри за купето за популярни приложения като Audi Q2, Seat Ateca и Peugeot 3008, с които асортиментът на компанията вече наброява повече от 1 370 части и обхваща почти 25 000 приложения (марка/модел/размер на двигателя). Цялата гама, която е една от най-обширните в индустрията, е подробно описана в онлайн каталога, на delphicat.com, TecDoc, и в нов отпечатан каталог с номер на публикация DTCZ102A. Ако сега заредят на склад, дистрибуторите и сервизите могат да гарантират доброто си позициониране, за да се възползват от допълнителните продажби и възможностите за печалба, които ще им донесе летният сезон на 2019 година.

Delphi Technologies предлага обширна гама от ключови системни компоненти, включително компресори, кондензатори, филтри за купе, разширителни вентили, превключватели за налягане, изсушители и масла за компресори. Компанията използва най-новата технология за климатици, произведена съгласно строгите стандарти за оригинално оборудване, за да подобри икономията на гориво, да намали емисиите и да осигури комфорт за по-кратко време. В допълнение към диагностичното си решение на DS и заедно с обучението, което включва сертифициране за флуорсъдържащи газове и техническа информация, програмата за климатици на Delphi Technologies осигурява частите, инструментите и знанията, необходими на сервизите да предлагат висококачествено, печелившо обслужване на климатици, което ще доведе до по-дългосрочна лоялност на клиентите.

За повече информация относно пълното портфолио с климатици на Delphi Technologies, посетете delphiautoparts.com/gbr/en/category/air-conditioning

 

За Delphi Technologies

Delphi Technologies е технологична компания, съсредоточена върху предоставянето на решения за задвижване на електрически автомобили и двигатели с вътрешно горене, както и справяне с предизвикателства за емисиите и икономията на гориво при водещи световни производители на оригинално автомобилно оборудване („ПОО“). Delphi предоставя и водещи решения за следпродажбени услуги за пазара на резервни части. Седалището на Delphi Technologies се намира в Лондон, Обединеното кралство, но компанията ръководи и технически центрове, производствени обекти и услуги за потребителска поддръжка в 24 държави.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!