Dayco с нов афтърмаркет директор за EMEA

15 април 2019, 9:00

Dayco обяви назначаването на Руджеро Семола за директор за следпродажбено обслужване EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка). В тази си роля, Семола ще бъде отговорен за ръководството на афтърмаркет функциите за региона на EMEA. Тези задължения включват стратегическо планиране, наблюдение на въвеждането на нови продукти и продажбите, за да се гарантира, че Dayco постига целите си за растеж, като същевременно осигурява по-добро обслужване на клиентите.  

„Доволен съм от новата си роля в Dayco и очаквам с нетърпение да създам допълнителна стойност за съществуващия талантлив екип на Dayco в следпродажбения пазар на ЕМЕА”.

Руджеро е с повече от 30 години опит в автомобилния пазар, като е работил в Bosch, Continental, Valeo и наскоро в Group Car – мултинационална компания, специализирана в дистрибуцията на IAM резервни части.

“Доволен съм от присъединяването на Руджеро в нашия отбор. Неговият предишен опит ще играе ключова роля в нашата стратегия за растеж на афтърмаркет пазара,” каза Бруно Валило, президент на Global Aftermarket в Dayco.

Руджеро е завършил бакалавърска степен по бизнес науки, специализирана в маркетинга в университета Bocconi в Милано.

Dayco е световен лидер в областта на научните изследвания, проектирането, производството и дистрибуцията на основни двигателни продукти, задвижващи системи и услуги за автомобилостроенето, камионите, строителството, селското стопанство и промишлеността.

Източник: Dayco

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!