Демпферна и разединяваща шайба на коляновия вал от INA

25 април 2019, 9:00

За гладко работещо спомагателно задвижване (FEAD).

По-малки двигатели, по-компактни конструкции на превозни средства и повече функции, които се предоставят на водачите – тези изисквания неизбежно водят до по-високи нива на вибрации в аксесоарното задвижване. Демпферът на вибрациите на коляновия вал  и разделителът на коляновия вал като еволюция на този компонент – предлагат решение за гладкото движение на спомагателното задвижване.

Демпферна и разединителна шайба на коляновия вал
Бързо заменяйте проблемните компонентите, за да предотвратите повреди!

Препоръчваме провеждане на визуална проверка на демпферната и разединителната шайба на коляновия вал на всеки 60 000 км * за наличие на напукване и други повреди. Сменяйте тези компоненти поне на всеки 120 000 км *, за да се гарантира, че спомагателното задвижване ще продължи да работи гладко и безпроблемно.

Демпферна и разединителна шайба на коляновия вал

* Производителят може да определи различни интервали, които трябва да се спазват.

Демферна шайба
Винаги правилното решение – като индивидуални компоненти или в комплект

Schaeffler предлага демпферна и разединителна шайба на коляновия вал в стандартно качество за всички популярни марки като индивидуален продукт. Ако и други компоненти на аксесоарното задвижване са дефектни, INA FEAD KIT осигурява цялостно решение за извършване на особено качествен и дълготраен ремонт.

Систематично решение за ремонт

Нашите решения за ремонт винаги включват всички необходими аксесоари. Следователно всички елементи са напълно съвместими един с друг, за да се гарантира опростен процес на ремонт, който поддържа стойността на превозното средство.

Когато става въпрос за спомагателни задвижвания, имайте доверие в опита и качеството на решенията, които Schaeffler предлага.

Източник: Schaeffler

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!