Широка гама чистачки на Valeo

26 април 2019, 8:00

Предлаганите от Valeo чистачките на пазара за резервни части показват, че предложението на един производител на резервни части може да отговори на очакванията на клиентите от всички ценови сегменти.

Valeo е световен лидер сред доставчиците на чистачки за оригинално вграждане за производителите на автомобили. Портфолиото на компанията включва висококачествени чистачки, включително и иновативните чистачки Aquablade ™, както и функционален иновационен и икономичен сегмент.

Марките Valeo гарантират пълната гама предни и задни чистачки във всички ценови сегменти.

Премиум OE – Valeo Silencio, SWF

Silencio и SWF са марки на Valeo, посветени на най-високо качество. Тези марки осигуряват качество за оригинално оборудване на автомобила и се предлагат в в комплекти за специфични модели автомобили. Те гарантират перфектно прилягане, дължина и сила на притискане.

От сега нататък иновативните чистачки AquaBlade ™ се предлагат и на марките Valeo Silencio и SWF. Те се използват в автомобилни модели, където системата за измиване на стъклата е интегрирана в чистачките. Подобно решение не само е удобно, но и повишава пътната безопасност. Благодарение на по-ефективното почистване на предното стъкло водачът реагира по-бързо, което позволява безопасната дистанцията между автомобили, движещи се със скорост от 50 км/ч да бъде 4 метра по къса.

Чистачките Valeo AquaBlade ™

Плоските остриета на Valeo Silencio са произведени от нов тип гума – VisioRubber ™. Това е композитен материал, съставен от натурален каучук в долната част и синтетична гума в горната част(основата). Иновативният метод за прецизно отрязване на перото гарантира удължен срок на експлоатация на чистачката. Специалната каучукова смес е обогатена с добавянето на графитни частици, които значително увеличават качеството на почистване на предното стъкло още от самото начало.

Премиум пазар – Valeo HydroConnect

Valeo Hydro Connect е гама от плоски чистачки, предлагани на независимия пазар за резервни части. Тя включва три групи: предни чистачки, задни чистачки и предни чистачки, които позволяват смяна на конвенционалните чистачки с новата плоска конструкция.

Valeo използва своя значителен опит като производител на оригинално оборудване, за да предостави най-високо качество на чистачките, съответстващи на тенденциите на автомобилния резервен пазар. Универсалният дизайн и сменяемите адаптери позволяват използването на почти всеки модел автомобили. Продуктите се опаковат индивидуално, което прави избора по-лесен.

Алтернативна гама -Valeo First

Valeo First

Valeo First е посветен на клиентите, търсещи високо качество на разумни цени. Гамата Valeo First покрива конвенционалните, плоски и хибридни чистачки. Всички технологии, които се срещат в една гама, улесняват избора на оптимален модел чистачки. Плоските чистачки използват 3D технологията за контрол на въздушния поток, произтичаща от иновативната PYRAMID спойлер форма. Гумените пера са съставени от специална смес от обработена гума, която постига оптимизирано почистване на предното стъкло. Перата имат вътрешен метален шлиц, който осигурява подходящо притискане върху цялата повърхност на почистеното предно стъкло.

Валео чистачките са гаранция за добър избор

Гамата чистачки Valeo е широка и отговаря на нуждите на всеки клиент. Едно е сигурно – независимо от това, дали клиентите избират първокласни продукти или чистачки от икономична гама, те винаги могат да са сигурни в тяхното високо качество.

Източник: Valeo

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!