Нагасава поема от Хоуарт поста Европейски вицепрезидент на KYB

28 април 2019, 16:00

KYB Corporation издигна Тецуносуке Нагасава за вицепрезидент на KYB Europe Aftermarket на мястото на Майк Хоуарт, който потърси нови полета на изява след 22 години в KYB.

 

Тецуносуке Нагасава се присъединява към KYB през 2005 г. в афтърмаркет бизнес отдела в Токио. Той прави трансфер към Европа през 2007 г. и тогава отговаря за експортните продажби към региона на Балканите и ОНД. От април 2013 до март 2019 отговаря за KYB Русия, където след преструктуриране успешно подобрява успеха на клона и възприемането на марката и увеличава пазарния дял до 30%.

По отношение на новата си роля в KYB Европа, Нагасава коментира: „Важно е да помним, че KYB Европа не само продава продуктите на нашата марка на пазара за резервни части, но също предоставя услуги по поддръжка, логистика и продажби. Следователно трябва да създадем добавена стойност на нашите продукти, за да бъдем от значение за клиентите си. За да успеем, трябва да сме непредубедени и проактивни. Ще продължаваме да следваме принципа си: да бъдем бързи и агресивни.“

 

Афтърмаркет отделът на KYB Европа в момента има над 250 служители, офиси в 9 държави и 6 складови бази.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!