Системите за силово предаване за пазара на резервни части ще се предлагат под марката Continental

27 ноември 2018, 12:00

  • Смяна на марката – ангенажни ремъци, многоканални ремъци и монтажни инструменти ще се продават под името Continental в бъдеще, а не като ContiTech
  • Нов, глобално хармонизиран дизайн на опаковките ще осигури по-голяма яснота и улесни дистрибуторите

Технологичната компания Continental осъществява промяна на марката за пазара на резервни части. С незабавен ефект, компонентите като ангренажни ремъци и вериги, аксесоари и инструменти за автомобилните сервизи, вече няма да бъдат продавани под марката ContiTech, но ще се разпространяват под името Continental.

Ролф Судман, отговарящ за пазара на резервни части в групата Силово задвижване Continental, с новата опаковка.

По този начин Continental обединява вътрешния си опит в оригиналното и следпродажбено оборудване за автомобилни задвижващи системи под една силна марка. Ролф Судман, който е отговоря за пазара на резервни части Силово задвижване в Continental, обяснява защо това има смисъл: “Автомобилните иновации днес са бизнесът на автомобилните сервизи в бъдеще. Благодарение на нашите корпоративни взаимодействия, нашите клиенти могат да имат доверие в способността ни да адаптирме своевременно текущите тенденции на OE към специалните нужди на следпродажбения пазар. Това означава, че можем да предложим решения, насочени към търсенето, които ще се окажат хит за дистрибуторите и техните клиенти, сервизите.”

Със смяната на марката, Continental също така актуализира своя дизайн на опаковката, като изображенията са в големи формати върху кутиите, илюстриращи кои продукти съдържат. Освен това опаковката не се влияе от петролни продукти и мръсотия, което означава, че важната информация запазва дългосрочната си четливост дори в суровите условия, които са неразделна част от живота на сервиза. Популярните QR кодове, предоставящи препратка към безплатни съвети за инсталиране и допълнителни услуги, също са включени в новите опаковки. Дистрибуторите също ще се възползват от новия дизайн, тъй като сега могат да разпространяват всички части за резервни части от Continental под една и съща марка. “Това определено ще гарантира по-голяма яснота на рафта”, казва Судман.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!