TekniWiki – Техническо обучение на един клик разстояние

29 ноември 2018, 10:00

TekniWiki е платформа създадена през 2016

Този сайт съдържа полезна информация за запалителните свещи, ламбда сензори, индукционни бобини и най-новата информация за MAF сензорите. Всеки може да намери съществена информация за предлаганите от NGK SPARK PLUG EUROPE продукти, като разглежда тези онлайн, интерактивни и много полезни модули за обучение.

TekniWiki – обучение и сертификат

Повечето модули за обучение съдържат текст, аудио и интерактивни анимации.
Цялата тази информация е достъпна онлайн, без разходи и без необходимост от предварителна регистрация. Регистрирането на акаунт в сайта се изисква, само когато някой иска да получи сертификат за завършване на тези модули  електронно обучение. След регистрацията всеки потребител може да следи напредъка си в тези учебни модули и да получи сертификат, удостоверяващ модула, ако отговори правилно на най-малко 80% от въпросите в края на всеки етап.

TekniWiki е наличен за всякакви устрйства: телефон, таблет, лаптоп 

TekniWiki е многоезична платформа

TekniWiki се предлага на 14 различни езика и съдържа данни за сваляне като каталози на NGK, документация, както технически видеоклипове от канала на платформата в YouTube. Потребителите на платформата обикновено са дистрибуторски партньори и автосервизни компании и специалисти, но платформа е достъпна също за всеки, който иска да научи повече и да бъде в крак с всички новини в бранша.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!