Силно представяне в нов облик: MEYLE-HD дебютира нов комплект носачи за BMW и Mini

23 май 2019, 15:00

С носачите на MEYLE-HD за BMW и Mini, базираният в Хамбург производител на резервни части предлага технически подобрен алуминиев носач със сменяем шарнир и скрепителни елементи.

Комплектът се състои от два носача (ляв и десен), с тампони MEYLE-HD и необходимите скрепителни елементи. Комплектът носачи на MEYLE-HD е представен за първи път на Automechanika 2018 и вече е достъпен под номера 3160500135 / HD и 3160500136 / HD.

Комплектът MEYLE-HD с алуминиеви носачи е разработен от инженерите на MEYLE в Хамбург, Германия, и е тестван на всеки етап от процеса – от първоначалната идея до производството, както и цялостни качествени тестове. Според MEYLE комплектът е с многобройни предимства в сравнение с аналозите от OE. Произведен от висококачествен алуминий, той осигурява подобрена здравина и дълготрайност на детайла. В допълнение, носачите са много добре защитени срещу корозия поради използвания алуминий.

При 4,2 кг, носача е малко под 20% по-лек от OE. Това намалява общото тегло на автомобила. Един допълнителен детайл прави носача особено привлекателен: шарнирът MEYLE-HD, който е по-голям от OE частта, е индивидуално заменяем и предлага предимството, че не целия носач, а отделен компонент може да се сменя избирателно.

Издръжливостта на новия носач на MEYLE-HD е потвърдена от независим TÜV NORD тестов доклад, поръчан от MEYLE. Частта на MEYLE беше тествана в сравнение с OE частта.* За разлика от OE аналога, носачът на MEYLE издържа теста при реалистични ситуации на натоварване без повреда, според компанията.

„Въз основа на проведените тестове за експлоатационна издръжливост е установено, че носачите на MEYLE-HD от тип 3160500128 / HD са постигнали повече от два пъти броя на циклите на натоварване при същите динамични условия на изпитване като триъгълния носач от производителя на превозното средство и по този начин обезпечава значително по-дълъг експлоатационен живот. “

* Отчетът на TÜV за носача на MEYLE-HD от комплекта е издаден изключително за критерия за експлоатационна якост. Други критерии не бяха тествани.

Източник: aftermarketnews

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!