Подходящи за бъдеща мобилност – MAHLE разширява портфолиото за управление на топлината за днешните и бъдещи автомобили

22 май 2019, 15:00

  • Behr Hella Service (BHS) ще бъде поета от MAHLE Aftermarket на 1 януари 2020 г.
  • Клиентите ще се възползват от широкото и непрекъснато увеличаващо се портфолио за управление на топлинна енергия за конвенционалните и електрическите превозни средства

След придобиването на целия дял в Behr Hella Service (BHS) от MAHLE Aftermarket, всички съществуващи дейности на BHS ще бъдат прехвърлени на MAHLE на 1 януари 2020 г. За клиентите на MAHLE това означава достъп към широк спектър от продукти за топлинно управление за леки автомобили и камиони, за селскостопански превозни средства и строителни машини. В бъдеще продуктите ще се предлагат под търговската марка на BEHR и портфолиото непрекъснато ще се разширява.

По този начин MAHLE предоставя на клиентите си ориентирана към бъдещето подкрепа на все по-важния пазар на електронна мобилност. В края на краищата, управлението на топлината е централна предпоставка за надеждната работа на електрическите превозни средства, тъй като тя значително влияе върху ефективността и по този начин подпомага намаляването на CO2 и чистотата на въздуха. MAHLE Aftermarket предоставя необходимите резервни части, системи за диагностика, обучение, информация за ремонт и поддръжка, като подобрява профила си като доставчик на системи.

“Като OE доставчик, MAHLE има огромен опит в областта на управлението на топлината, а сега нашите клиенти в сегмента на следпродажбения бизнес също ще видят увеличени ползи”, обяснява Олаф Хенинг, корпоративен изпълнителен вицепрезидент и генерален директор MAHLE Aftermarket. „Електронната мобилност ще постави сервизите пред нови предизвикателства в средносрочен план. Сега можем да им предложим целенасочена подкрепа с опита на нашия OEM бизнес и да предоставим правилните решения – чрез идентифициране на компонент с правилните диагностични системи и предоставяне на техническо обучение и информация за ремонти и поддръжка, ”продължава Хенинг.

Настоящите клиенти на BHS могат да поръчват продуктите с познати номера на частите, дори и след 1 януари 2020 г. Те ще останат в сила през целия преходен период, докато номерата на частите MAHLE се изпълняват паралелно.

За MAHLE

MAHLE е водещ международен партньор за развитие и доставчик на автомобилната индустрия, както и пионер в мобилността на бъдещето. Продуктовото портфолио на групата разглежда всички ключови въпроси, свързани с технологията на задвижването и климатизацията – както за задвижвания с двигатели с вътрешно горене, така и за електронна мобилност. През 2018 г. групата е реализирала продажби от около 12,6 млрд. евро с повече от 79 000 служители и е представена в повече от 30 страни с 160 места за производство.

За MAHLE Aftermarket

MAHLE Aftermarket, компания, специализирана в резервните части, използва експертния опит от серийното производство на оригинално оборудване в своята гама за автомобили и снабдява партньорите за търговия, сервиз и ремонт на двигатели. Портфолиото включва и продукти, разработени от MAHLE Service Solutions за оборудване за сервизи, както и цялостни услуги и програми за обучение. Пълният обхват на този опит се намира в марките MAHLE, BEHR, Brain Bee, CLEVITE, IZUMI, KNECHT FILTER и METAL LEVE. През 2018 г. компанията постигна глобален обем на продажбите от над 928 милиона евро.

Източник: MAHLE

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!