Dayco се представя в Autopromotec 2019

22 май 2019, 13:00

Dayco отново ще участва в изложението Autopromotec, в Болоня, Италия от 22 до 26 май, където ще покаже селекция от своите продукти за пренос на енергия и технически иновации в зала 16, C52.

„Dayco е водещ доставчик на компоненти за двигатели и задвижващи системи за автомобилната, индустриалната и следпродажбена промишленост“, обяснява маркетинг мениджърът на EMEA, Andrea Centrella, „а събития като Autopromotec ни дават възможност да представяме глобалната стратегия на компанията и корпоративния бранд, да информираме посетителите за нашата продуктова гама и техническите възможности, както и за подпомагане и консултиране за „най-добрите практики“ на механиците, отговорни за инсталирането на продуктите ни.”

Като пионер в индустрията, Dayco е въвела на пазара много нови концепции и продукти като High Tenacity (HT) ангренажни ремъци и ремък-в-масло (BIO). Те са позволили на компанията да установи силна репутация за технически иновации.

„Autopromotec ни осигурява идеалната платформа, за да покажем най-новите разработки на продуктите си,” продължава Centrella, “които включват Dayco BSG 48 V – хибридна система за стоп / старт и съединител за леки и тежкотоварни. приложения. В допълнение, ние ще използваме изложението за представянето на термостати, най-новото ни разширение на гамата, което перфектно допълва нашето съществуващо портфолио.„Наред с тези  непрекъснати разработки на продукти е важно да направим всичко възможно, за да подпомогнем механиците, отговорни за инсталирането на нашите продукти, да им дадем възможност да изпълняват работата си по най-добрия възможен стандарт. В резултат на това ще предоставяме и техническо обучение по време на събитието. „Презентациите на място, които се концентрират върху проектирането на системи и отстраняването на неизправности, BIO приложенията, каналните ремъци и допълнителното управление на задвижването, съдържат конкретни примери за проблемите, с които се сблъскват специалистите при смяна на продукта и как да се справят с тях правилно, както и значението на замяна на всички компоненти, посочени в сервизните инструкции на производителя на превозното средство.

„Като световен лидер и производител на оригинално оборудване, Dayco има ненадминати експертни познания за днешните системи за задвижване, които могат да помогнат на техниците да разберат тяхната сложност и предизвикателствата, които предлагат сервизните и ремонтните дейности. Затова полезната техническа информация е от ключово значение, за да се гарантира, че техниците са в състояние да предприемат тази работа с увереност.

За Dayco

Dayco е световен лидер в областта на изследванията, проектирането, производството и дистрибуцията на основни продукти за двигатели, задвижващи системи и услуги за автомобили, камиони, строителство, селско стопанство и промишленост. Компанията работи в съответствие с дългогодишните си ценности – спазване на обещания, своевременни доставки и интензивна ангажираност с обслужването на клиентите си, независимо от пречките. В продължение на повече от век Dayco преодолява предизвикателствата, излизайки по-силен всеки път.

Dayco има повече от 40 локации в 21 страни и над 4 500 сътрудници. За повече информация относно Dayco, посетете уебсайта на компанията на адрес www.dayco.com

Източник: Dayco

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!