Информация за електромотор S1167S от AS-PL

5 декември 2018, 10:39

AS-PL разширяват портфолиото си с нов продукт. Електромотор с референтен номер S1167S, е продукт на марка AS. Този продукт е част от гамата Стандарт, което означава надеждност и работа 100% гарантирана от AS-PL . Продуктът може да се използва за модели на автомобили Cadillac BLS, Opel Vectra, Opel Astra, Opel Signum, Opel Speedster, Opel Zafira, SAAB 9-3, Vauxhall Astra, Vouxhall Vectra, Vauxhall VX, Vauxhall Zafira.

AS-PL Sp. предлага над 15 000 различни продукти, с общо около 200 000 референтни номера. Широката гама продукти е разделена в три продуктови категории: Икономичен, Стандарт и Премиум. Предлаганите продукти включват части и компоненти за леки и товарни автомобили, селскостопански машини, кораби, мотоциклети и за индустриалния пазар. Предлаганите от компанията продукти се подлагат на строги процедури за тестване.

Най-важната цел и задача на компанията е предоставянето на надеждни продукти, които да се адаптират към очакваните тенденции на пазара по време на използване на върховите технологии. Всички електродвигатели и двигатели, предлагани от компанията, се изпитват с помощта на специализирани машини. Резултатите от теста са включени в опаковката на продукта.

Източник: www.as-pl.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!