Dayco получи наградата „Сертификат за постигнато качество“ на PACCAR

31 май 2019, 11:02

Dayco, водещ доставчик на двигателни и задвижващи системи за автомобилната, индустриалната и следпродажбена промишленост, отново е призната от независим орган за качеството и дистрибуцията на оригиналните си компоненти (OE), този път от PACCAR, със сертификат за качество 2018.

“Освен че проектират и изграждат гама от леки, средни и тежки камиони под марките DAF, Kenworth и Peterbilt, PACCAR е основен производител на дизелови двигатели и дистрибутор на части”, обяснява Мартин Йохансон, мениджър на ключови клиенти на Dayco. “Така че, за да получим сертификат за 10 PMM (“parts per million”) постижения за качество, това е огромна награда за Dayco и признание за компонентите, които произвеждаме и целия екип.

“В допълнение към признанието, че Dayco е изпълнила и надвишила строгите изисквания за качество на PACCAR, компанията ще бъде добавена към списъка си от 10 PMM доставчици, които са показани на сайта www.paccar.com и са демонстрирани в неговите съоръжения.

„С това сертифициране PACCAR потвърждава, че репутацията му за производство на камиони с ненадминато качество се дължи в не малка степен на доставчици като Dayco, които са постигнали техните очаквания за качество. Следователно това е постижение, което ни прави изключително горди и потвърждава присъщите характеристики на дизайна и техническия капацитет на нашите продукти ”, заключи Йохансон.

За Дайко

Dayco е световен лидер в областта на изследванията, проектирането, производството и дистрибуцията на основни двигателни продукти, задвижващи системи и услуги за автомобили, камиони, строителство, селско стопанство и промишленост.

Приносът на Dayco е неразделна част от начина, по който хората пътуват от място на място, стоките се транспортират, храната се събира и се изгражда инфраструктура. Компанията работи в съответствие с дългогодишни ценности – спазване на обещания, постоянни регулярни доставки и интензивна ангажираност към обслужването, независимо от проблемите. В продължение на повече от век Dayco преодолява предизвикателствата, израствйки по-силни и по-умни с всяка крачка.

Dayco подобрява начина, по който светът се движи, като създава продукти, системи и отношения, които устояват на времето.

“Продължавай напред. Винаги.” ™

Dayco има повече от 40 локации в 21 страни и над 4 500 сътрудници. За повече информация относно Dayco, посетете уебсайта на компанията на адрес www.dayco.com

Източник: Dayco

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!