DRiV ™ доставя интелигентна технология за окачване на Монро за 2020 Toyota GR Supra Sports Coupe

11 юни 2019, 13:00

Tenneco Inc. и водещият световен доставчик на следпродажбени услуги и задвижване DRiV ™, обявиха, че напредналата технология на окачване от портфолиото на Monroe® Intelligent Suspension е включена в спортното купе от пето поколение, 2020 Toyota GR Supra. Непрекъснато променящата се полуактивна (CVSAe) система за окачване ще бъде представена на купето, което се продава от пролетта на 2019 година.

Базирайки се на дизайна на тройната тръба, CVSAe технологията на окачването непрекъснато усеща пътните условия и самостоятелно регулира всеки амортисьор в реално време за превъзходно представяне. Всеки амортисьор се отличава с външен монтиран електронен вентил CES8700 на Öhlins (компания на DRiV ™), който се свързва към централен електронен контролен блок (ECU), който може да променя настройките на затихването на всеки 10 милисекунди, за да се постигне оптимален комфорт и контрол на движението.

“Технологията CVSAe е доказано, водещо решение, проектирано да осигури на водачите максимален комфорт и удоволствие зад волана”, каза Невил Руд, старши вицепрезидент и генерален мениджър, OE амортисьори и опорни тампони DRiV. “Това усъвършенствано решение е предназначено за постигане на оптимален баланс между производителност, комфорт и контрол, като помага на производителите на автомобили да разграничат характеристиките на движение и управление на превозното средство във все по-конкурентен пазар.”

DRiV е лидер в усъвършенстваните системи за ефективност при шофиране за OE приложения. Компанията произвежда CVSAe системи за окачване на своето производствено съоръжение в Ermua, Испания.

Източник: Monroe

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!