Dayco – специалист по силови трансмисии в множество категории

12 юни 2019, 16:00

Dayco е водещ доставчик на компоненти за двигатели и задвижващи системи за автомобилната, индустриалната и следпродажбена промишленост. Изградил е близки връзки с отделите за изследвания и разработки на много от европейските производители на автомобили, което се вижда в последните международни награди Двигател на годината, представени от списание Engine Technology International Magazine.

Иновативният, многократно награждаван, 999cc три-цилиндров турбодвигател на Ford, който се вгражда в модели като Fiesta, Focus, C-Max и Mondeo, отново бе коронясан за категория Sub 150PS, докато 2.0-литровият четири-цилиндров VW TFSI двигател, използван в широка гама от превозни средства на VAG, води в класацията за категория от 150PS до 250PS.

Dayco доставя цялата основна задвижваща система, която включва своята новаторска BIO (ремък-в-масло) за Ford и ангренажен ремък / водна помпа за двигателя на VW, което подчертава изключителните технически възможности и производствения капацитет на компанията.

Наградите, които се оценяват от повече от 70 от най-уважаваните автомобилни журналисти от цял ​​свят, се котират високо от страна на автомобилните производители и от по-широката индустрия.

За DAYCO

Dayco е световен лидер в областта на изследванията, проектирането, производството и дистрибуцията на основни двигателни продукти, задвижващи системи и услуги за автомобили, камиони, строителство, селско стопанство и промишленост.

Приносът на Dayco е неразделна част от начина, по който хората пътуват от място на място, стоките се транспортират, храната се събира и се изгражда инфраструктура. Компанията работи в съответствие с дългогодишни ценности – спазване на обещания, постоянни регулярни доставки и интензивна ангажираност към обслужването, независимо от проблемите. В продължение на повече от век Dayco преодолява предизвикателствата, израствайки по-силни и по-умни с всяка крачка.

Dayco подобрява начина, по който светът се движи, като създава продукти, системи и отношения, които устояват на времето.

„Продължавай напред. Винаги.“ ™

Dayco има повече от 40 локации в 21 страни и над 4 500 сътрудници. За повече информация относно Dayco, посетете уебсайта на компанията на адрес www.dayco.com

Източник: Dayco

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!