Новият филтър CleanLine MAHLE за товарни превозни средства намалява разходите за поддръжка

14 юни 2019, 13:00

  • Горивните филтри на CleanLine от MAHLE защитават инжекционните системи, дори ако качеството на горивото е много лошо
  • Ненадмината ефективност през целия експлоатационен живот

Новите горивни филтри CleanLine от MAHLE Aftermarket осигуряват по-ниски разходи за поддръжка на инжекционните дюзи и горивни помпи. Филтрите, които могат да се сменят лесно и чисто, предлагат изключителна ефикасност на сепарация на вода през целия им експлоатационен живот. Тяхната способност за задържане на прах и замърсявания също е значително по-висока от тази на конвенционалните филтри.

От 2020 г. два варианта на новия филтър CleanLine ще бъдат достъпни в цял свят от MAHLE Aftermarket: с едно- или двустепенно разделяне. Едностепенният вариант филтрира частици мръсотия и вода в една стъпка. По-мощните, двустепенни варианти филтрират в две отделни стъпки: първо замърсяванията, а след това и водата, чрез водоотблъскваща синтетична тъкан.

„Новият ни горивен филтър CleanLine е истински световен лидер. Двустепенният вариант по-специално защитава инжекционната система надеждно, дори в райони, където качеството на горивото е много лошо ”, казва Олаф Хенинг, корпоративен изпълнителен вицепрезидент и генерален директор MAHLE Aftermarket.

Филтрите на CleanLine предлагат ненадмината ефективност на отделяне на вода през целия експлоатационен живот на филтъра, като премахват повече от 93% от замърсителите, когато са нови и около 70% след 30 000 километра. Тестовете показват, че сравними продукти от конкуренти имат ефективност на разделяне по-малка от 20% след същия брой километри.

За MAHLE

MAHLE е водещ международен партньор за развитие и доставчик на автомобилната индустрия, както и пионер в мобилността на бъдещето. Продуктовото портфолио на групата разглежда всички ключови въпроси, свързани с технологията на задвижването и климатизацията – както за задвижвания с двигатели с вътрешно горене, така и за електронна мобилност. През 2018 г. групата е реализирала продажби от около 12,6 млрд. Евро с повече от 79 000 служители и е представена в повече от 30 страни с 160 производствени места.

За MAHLE Aftermarket

MAHLE Aftermarket, бизнес единица, специализирана в резервни части, използва експертния опит от серийното производство на оригинално оборудване в своята гама от резервни части за автомобили и снабдява партньори за търговия, сервиз и ремонт на двигатели. Портфолиото включва и продукти, разработени от MAHLE Service Solutions за оборудване за сервизи, както и цялостни услуги и програми за обучение по поръчка. Пълният обхват на този опит се намира в марките MAHLE, BEHR, BRAIN BEE, CLEVITE, IZUMI, KNECHT и METAL LEVE.

MAHLE Aftermarket е представена на 25 локации по света, с около 1700 служители. През 2018 г. бизнес единицата постигна глобален обем на продажбите от над 928 милиона евро.

Източник: MAHLE

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!