Новите многократно зареждащи се запалителни бобини на Delphi Technologies осигуряват оригинална технология, допълнена от ползите на независимото следпродажбено обслужване

8 юли 2019, 6:56

Новите многократно зареждащи се запалителни бобини на Delphi Technologies осигуряват оригинална технология, допълнена от ползите на независимото следпродажбено обслужване

С новите оригинални запалителни бобини на Delphi Technologies за приложения на Mercedes, сервизите вече могат да предлагат висококачествен ремонт на запалителното оборудване на конкурентна цена за растящия парк от автомобили с висока мощност.

В системата е внедрена нашата технология за многократно зареждане, която осигурява множество искри и повишена енергия на искрите с цел по-малко емисии, до 20 процента по-добра икономия на гориво и подобрена ефективност на двигателя. 

За да отговори на растящото търсене на следпродажбено обслужване, водещият глобален доставчик на съвременни запалителни системи Delphi Technologies стартира две нови оригинални запалителни бобини с доказаната технология за многократно зареждане. Досега са произведени повече от 14 милиона бобини, които са подходящи за известни приложения нa Mercedes. А за обвързана с оригиналното оборудване дейност през следващото десетилетие, това представлява значителна и нарастваща възможност както за дистрибутори, така и за сервизи.

„Чрез предоставянето на тази иновативна технология на независимия следпродажбен пазар, сега сервизите могат да предлагат на клиентите си ремонт на запалителните устройства с гарантирано качество и на конкурентна цена. В допълнение към директното бизнес предложение, сервизите имат възможност да се присъединят към един нарастващ парк от скъпи превозни средства, които ще имат нужда от скъпи ремонти през целия си жизнен цикъл“, коментира Жан-Франсоа Буверон, вицепрезидент на следпродажбения отдел на Delphi Technologies, ЕМЕА.

Оригиналните запалителни бобини на Delphi Technologies са подходящи за повече от 150 модела на Mercedes, включително A220, C180, C200, E200, GLA200 и Vito. Последните допълнения увеличават гамата на запалителни устройства на дружеството до повече от 500 номера на части, като обхваща почти 9 000 приложения (марка/модел/размер на двигателя) и общ парк от 114 милиона автомобили, което я прави една от най-обширните гами в индустрията.

Подобрена до 20 процента икономия на гориво

Благодарение на многократно зареждащото се запалване на Delphi Technologies първоначалната искра е последвана от няколко допълнителни искри, които възпламеняват сместа от гориво и въздух при трудни условия на работа, като високи нива на рециркулация на изгорелите газове и бедни горивни смеси. Много бързата поредица от искри позволява възпламеняването да се осъществи при желаното синхронизиране на искрите. Това води до оптимално изгаряне и помага да се постигне значително подобрена икономия на гориво (до 20 процента) и намалени емисии на GDi двигателите, в сравнение с конкурентните системи за запалване с многобройни искри и времеви контрол.

За повече информация относно портфолиото със запалително оборудване на Delphi Technologies, посетете delphiaftermarket.com/gbr/en/category/ignition

За Delphi Technologies

С присъствие в повече от 150 държави и глобална мрежа от над 2 400 сервизни центрове, следпродажбеното обслужване на Delphi Technologies осигурява цялостни решения, от компоненти до сложни софтуерни решения, отговарящи на спецификациите на оригиналното оборудване. Благодарение на обширното портфолио, включващо системи с бензиново гориво, системи с дизелово гориво, решения за поддръжка, управление на двигатели и електроника за автомобили, подпомагано от диагностично и тестово оборудване на ниво оригинално оборудване, обучение и техническа информация, Delphi Technologies осигурява на сервизите възможност да обслужват и ремонтират автомобилите правилно още от първия път. Компанията обслужва пазарните сегменти за пътнически и търговски автомобили, както и пазарите за селскостопански, морски и индустриални превозни средства по цял свят. Посетете www.delphiaftermarket.com, за да научите повече. 

Delphi Technologies е технологична компания, съсредоточена върху предоставянето на решения за задвижване на електрически автомобили и двигатели с вътрешно горене, както и справяне с предизвикателства за емисиите и икономията на гориво при водещи световни производители на оригинално автомобилно оборудване („ПОО“). Delphi Technologies предоставя и водещи решения за следпродажбени услуги за пазара на резервни части. Седалището на Delphi Technologies се намира в Лондон, Обединеното кралство, но компанията ръководи и технически центрове, производствени обекти и услуги за потребителска поддръжка в 24 държави. Посетете www.delphi.com.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!