Групите RENAULT, BP & CASTROL задълбочават стратегическото си партньорство

29 юли 2019, 7:00

Групата Renault и BP със своя глобален бизнес в смазочните материали с Castrol решиха да разширят стратегическото си партньорство от 1 януари 2020 година.
  • BP, Castrol и Renault F1 Team продължават партньорството си с Формула 1 за още две години и до края на 2024 година
  • Groupe Renault определя Castrol като партньор в сферата на моторните масла от 1 януари 2020 година

Групата Renault и BP със своя глобален бизнес в смазочните материали с Castrol решиха да разширят стратегическото си партньорство от 1 януари 2020 г., основавайки се на успешното сътрудничество, което започна през 2017 г. чрез партньорство във Формула 1.

BP и Castrol разширяват партньорството си с екипа на Renault F1 до 2024 г., като осигуряват горива и моторни масла, съоръжения и хидравлични масла, смазки и спирачна течност, както и доставят гама от висококачествени индустриални смазочни материали за техническите центрове на екипа в Enstone за шасито и за Viry-Châtillon за двигателя. BP и Castrol играят ключова роля в подкрепата на екипа на Renault F1, тъй като новите правила за Формула 1 влизат в сила през 2021 година.

Новата гама продукти с марка Renault Castrol ще бъде налична при дилърите на Renault и водачите на Renault ще се възползват от успешното сътрудничество, започнато чрез партньорството с Формула 1, Groupe Renault и Castrol, двете водещи марки с модерни технологии, ще комбинират своя опит, за да продължат да предлагат по-добро обслужване на клиентите на Renault.

Това силно техническо партньорство в областта на услугите и Формула 1 ще позволи на партньорите да прокарат технологичните граници както на пистата, така и извън нея. С Castrol, една от водещите световни марки смазочни материали, Groupe Renault ще изгради силно партньорство, което ще позволи на клиентите и дилърите на Рено да се насладят на най-доброто обслужване и продукти, като същевременно допринасят силно за амбициите на Формула 1.

BP и Castrol предлагат модерни смазочни материали, които могат да намалят емисиите днес и да разполагат с технологични разработки за транспорта на утрешния ден. Силното и нарастващо партньорство на Groupe Renault и BP ще позволи на двете компании да съчетаят отличните умения и знания в двете организации, за да проучат възможностите на този бързо развиващ се пазар.

Източник: Castrol

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!