TRW предлага на пазара доказани и надеждни спирачни дискове за Tesla Model S

7 август 2019, 17:00

Създадени, за да отговорят на изискванията на нарастващия пазар на електрическата мобилност, дисковете на TRW предлагат на механиците и водачите възможност да използват афтърмаркет дисковете на Tesla Model S, подкрепени с надеждно TRW качество и рентабилна алтернатива на OE.

Дисковете за предния мост вече са налични, а дисковете за задния мост се очакват след средата на 2019 г.

Качество и надеждност от лидерите на пазара

TRW е лидер на пазара, който доставя спирачни дискове за производителите на автомобили, така че може да разчитате на изключително качество. Спирачни дискове за Tesla Model S са най-новите в дългата линия от продукти на TRW, които носят надеждност на клиентите.

Тествани в експлоатационни условия

Спирачните дискове за Tesla Model S са произведени в ЕС. Изработени от GG15 HC – високо въглероден сив чугун, който позволява на дисковете да работят при по-ниски температури, което означава, че те не само предлагат превъзходна производителност, но е по-малко вероятно да се изкривят и да имат шумовите вибрации и надрасквания, както тресене и скърцане на спирачките.

Черно боядисани

За да осигури повишена устойчивост на корозия и производителност, спирачен диск Tesla Model S е черно боядисан. Чрез покриване на части от диска върху специална черна боя се създава уникална повърхност, която добавя защитна бариера срещу корозия.

Ползи за автосервизи и шофьори

С разширението на гамата спирачни дискове Tesla Model S, гаражите имат възможност да увеличат офертата си за водачите, като монтират качествени афтърмаркет спирачни дискове за този автомобил. Клиентите също се възползват, защото могат да поискат избрания от тях сервиз да монтира спирачни дискове TRW Tesla Model S, без да се налага да отиват при дилъра на марката – което помага да се намалят разходите за обслужване.

Източник: TRW

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!