Autodata с нови графични изображения на климатичната система за по-добра яснота и точност

19 август 2019, 13:00

Чрез инвестиции в непрекъснато развитие на продукта Autodata, са пуснати ново поколение изображения на схемите за местоположение на климатичните компоненти.

Създаден от експертен вътрешен графичен екип, използващ информация, получена директно от производителите, новите диаграми използват специфични за модела изображения, които улесняват намирането на компонентите в двигателния отсек и купето.

Подобрената перспектива дава по-добра видимост на местонахождението на линиите за хладилен агент и ключови части като компресора, сензорите за налягане и температура и сервизните съединители, за да помогне на техниците да определят най-добрия път на достъп.

До тези нови диаграми можете да получите достъп чрез специалната страница за климатизация, както и от страницата за местоположение на електрическите компоненти.

Новите изображения ще продължават да бъдат представяни през следващите седмици. Някои от първите модели автомобили, които се възползват от новите изображения са: Ford Mondeo (15 ‘), Nissan Qashqai (J11) (14-), Fiat 500 (07 -), Honda CR-V (07-12) и Peugeot Boxer (14-).

В допълнение, Autodata също въвежда допълнителни подобрения на своите илюстрации за обслужване на конектори за презареждане на климатика в актуализацията на този месец. С добавянето на цветно кодирани съединители за високо и ниско налягане и по-ясна информация за местоположението им, техническите специалисти ще могат да презареждат климатични системи бързо и точно.

Източник: Autodata

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!