Всичко за автомобилния бизнес на международното автомобилно изложение IAA 2019 във Франкфурт

31 август 2019, 8:00

Под мотото „Шофирането утре“ IAA 2019 във Франкфурт на Майн се представя като международна платформа за обрат в мобилността.

От 12 до 22 септември посетителите и търговци ще се срещнат с най-горещите марки, доставчици и новодошлите в автомобилната индустрия, доставчици на най-новите услуги за мобилност, иновативни технологични компании и модерни стартиращи фирми от цял ​​свят.

Конференция IAA – Мобилност в диалог

Как се променят обществото, икономиката, условията на живот и по този начин нашата мобилност? Какви възможности ни отварят новите технологии? Какво означават дигитализацията и работата в мрежа за нашите автомобилни нужди? Отговорите на мобилността на утрешния ден ще бъдат в центъра на вниманието на конференцията в зала 5. Тя ще подсигури основите на изложението и от 11 до 13 септември ще бъдат три дни, изпълнени с вълнуващи беседи, истории, дебати и речи на основни теми.

Конференцията води към дискурс на ориентирани към бъдещето теми, като изкуствен интелект, любопитна информация, алтернативни задвижвания и решения за изменението на климата, интелигентни градове и икономика на споделяне. Тя извежда дебата на ново ниво: повече от 200 високопоставени изпълнителни директори, визионери, иноватори и вдъхновяващи личности от обществото, науката, политиката и международната автомобилна индустрия ще споделят своите виждания и идеи на място.

До най-малкия детайл посетителите получават правото на нещо специално: интерактивните шоуруми от най-високо ниво създават неповторима атмосфера. Това означава: зрение, усещане, слух – всички аспекти на мегатенденциите на мрежовото и автоматизирано шофиране, електромобилността и системите за алтернативно задвижване, както и концепциите за градска и дигитална мобилност, могат да бъдат изпитани с всички сетива.

Въведете избрани премиерни превозни средства и актуални модели на любимата си марка. На безплатния IAA Test Drive можете да шофирате по ексклузивна пробна писта през центъра на град Франкфурт или по близката магистрала.

IAA Career предлага перспективи за кариера и изключителен поглед върху този силно динамичен сектор за студенти, специализанти и млади специалисти от областта на инженерството, машиностроенето, електротехниката и информационните технологии.

Изживейте новите измерения на мобилността и станете част от голямата премиера – от 12 до 22 септември във Франкфурт на Майн.

Източник: IAA

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!