DAYCO ПЕЧЕЛИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАГРАДА ЗА КАЧЕСТВО ОТ FCA

30 август 2019, 13:00

Dayco, водещ доставчик на продукти за двигатели и задвижващи системи за автомобилната и следпродажбената индустрия, е признат за своето изключително качество от световния производител на автомобили Fiat Chrysler Automobiles (FCA) както за своята производствена част, така и за Mopar® –  уникално партньорство за доставка.

Наградата, която се отнася конкретно за призводствената мощност в Сан Луис Потоси в Мексико на Dayco, е направена в резултат на отличното й представяне като FCA доставчик.

В писмо от Скот Тийл, ръководител на веригата за покупки и доставки, и Амин Алидина, ръководител на операциите на доставчиците, FCA Северна Америка подчерта колко ценно е мястото за производство и организацията му. Похвали ангажимента и подкрепата, която завода демонстрира в стремеж към високи постижения и изключителни качество.

Наградата FCA за изключително качество беше за календарната 2018 година и се основаваше на поредица от взискателни показатели за ефективност, по-специално по отношение на качеството, гаранцията, доставката и процесите в компанията. FCA ги определя като непоклатим ангажимент за качество и страст да достави най-добрите продукти за своите клиенти.

„От името на Хуан Пабло Де ла Пара, директор на операциите по закупуване и доставки, Бил Кендел, директор за операции с доставчици на двигатели, мениджъри операции и мен, ние ви поздравяваме за вашия упорит труд и ангажираност към нас, като работите като бизнес партньори повече отколкото просто доставчици на части и услуги и по този начин ни помагате да постигнем бизнес целите на FCA “, казва Педро Карапия, ръководител на качеството на доставчиците и закупуване.

„Моля, изпратете това поздравление на целия си екип, тъй като знаем, че екипната работа винаги е ключова за успеха.“

В отговор на наградата Джон Kinnick, президент на операциите на Dayco в глобален мащаб, заяви: „Да бъдеш признат за нашите постижения от FCA е голям успех и бих искал да благодаря на всички работливи сътрудници на Dayco посветени на удовлетворяване на всеки клиент. “

Източник: Dayco

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!