Успех за тима на JAOS!

4 септември 2019, 12:23

Миналата седмица се проведе Крос-кънтри ралито на Азия за 2019 г., стартирайки в Патая, Тайланд и завърши 2200 км по-късно в столицата на Мианмар. Тимът на JAOS (Японски офроуд сервиз) завърши на 1-во място в своя клас T1G и на 7-мо място в общото класиране.

JAOS е спонсориран от KYB и тяхната Toyota Double Cab Hilux Revo е снабдена със специализирани KYB амортисьори, разработени и поддържани от екип инженери на KYB, които представят всяка стъпка по пътя. Те завършиха всяка отсечка от надпреварата на 1-во място в своя клас, като най-добрият им финиш беше във финалната отсечка, където завършиха на невероятното 4-то място в общото класиране. Общото им време на финала в надпреварата беше 11:31:17.

Крос-кънтри ралито на Азия бележи своето начало от 1996 г., а от 2001 г. е сертифицирано от ФИА. Това е най-голямото рали в Азия и е известно като „Париж – Дакар на Изтока“. Ралито е тест за умения за шофиране и навигация, издръжливост и работа в екип, в допълнение към издръжливостта и здравината на автомобилите с 4 колела. Маршрутът е предназначен да покрива много видове терени като джунгли, блата, пресичане на реки и пустини. През последните години то включваше почти всеки вид предизвикателство, което природата може да предложи, тази година не беше изключение, тъй като отборите трябваше да се борят с дъжд и наводнения, толкова тежки, че предизвикаха отмяна на отсечка 4.

Победата в този клас е демонстрация на надеждността и издръжливостта на окачването на KYB, както и на модифицираното от JAOS превозно средство Toyota Hilux, известно с неразрушимостта си. Изказваме специални поздравления на шофьора Томонори Ното и ко-шофьора Казухиро Танака, както и на всички инженери, участвали в поддръжката на JAOS и KYB!

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!