Мащабно разширение на гамата интеркулери на Valeo

7 септември 2019, 8:00

Специалистът по топлинни системи Valeo непрекъснато разширява обхвата на своите продукти с пускането на над 120 референции за интеркулери, като увеличава покритието от 14,3% и се отличават с точно прилягане и оптимизирана ефективност на охлаждането.

Днес тенденцията на пазара показва непрекъснато увеличаване на превозните средства, оборудвани с турбокомпресори, които изискват наличието на специален топлообменник: интеркулер. Сервизите се занимават все повече с автомобили, оборудвани с интеркулери; следователно Valeo бързо отговори на тази нужда, като разшири гамата на интеркулерите си.

Гамата Valeo е създадена, за да даде на пазара точно прилягане и оптимизиран диапазон на ефективност на охлаждане, който спазва строгите вътрешни изисквания. Valeo е глобалният специалист по топлинни системи с повече от 60 години опит в OE. Това следователно предоставя на гамата Valeo Intercooler легитимност на следпродажбения пазар.

Даването на сервизите най-добрият избор на продукт е сърцевината на стратегията на Valeo „Ние се грижим за вас – доверете се на специалиста“. Гамата предлага няколко предимства за клиентите:

  • Най-голямо разширение за обхват с 123 препратки, добавящи 14.3% от покритието
  • Почти 50% от покритието на европейския парк, обхващащ най-популярните европейски автомобили, например: RENAULT Clio III (2005), RENAULT Megane III (2008); PEUGEOT 308 II (2013); CITROEN DS7 (2016); AUDI A3 (2003); FORD Mondeo III (2007); BMW Серия 1 (2010 г.); BMW Серия 4 (2013).
  • Най-новата технология Valeo OE, налична за независимия афтермаркет пазар, с патентован охладител за въздух с вода, който получи награда Pace.

  • Строги тестове за качество, специално базирани на вътрешните спецификации на Valeo (термични удари, вибрации, издръжливост)
  • Време е за пазаруване с пускането за афтърмаркет пазара на най-новите интеркулери, разработени от Valeo за OE.

Източник: Valeo

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!