TRW Electric Blue: Спирачни накладки за електрически и хибридни превозни средства, наградени за иновация

30 октомври 2019, 13:00

  • ZF Aftermarket печели наградата на Equip Auto International Innovation
  • TRW Electric Blue спирачна накладка: 92 процента покритие на европейския парк от хибридни превозни средства
  • Непрекъснато разширяване на програмата TRW Electric Blue

TRW Electric Blue спечели наградата за иновация в категория „Части, оборудване за автомобили и резервни части“ на международния панаир Equip Auto International Innovation. Спирачната накладка специално за електрически и хибридни превозни средства беше представена от ZF Aftermarket през септември 2018 г. Тя значително намалява шума в интериора и спирачния прах. Междувременно програмата TRW Electric Blue бе разширена, така че ZF Aftermarket постига пазарно покритие от 92 процента за хибридни и 97 процента за електрически автомобили в Европа.

Високата иновативация на ZF бе отличена с наградата на Equip Auto International, а портфейлът на TRW Electric Blue за растящия пазар на електрически и хибридни автомобили беше оценен по достойнство. Електрификацията на трансмисиите е важен лост за ZF да допринесе за намаляване на емисиите на CO₂ в движението по пътищата. Технологичната група предлага хибридни модули, plug-in хибридни трансмисии и електрически задвижвания за електрически превозни средства, включително силова електроника и системна интеграция.

Първата спирачна накладка в света за електрически и хибридни превозни средства

Афтърмаркет отдела на ZF участва в ранен етап в развитието на автомобилната технология на бъдещето. Той позволява бъдещото развитие и внедряване на нови решения за продукти и услуги в следпродажбения пазар. Това включва и първата в света спирачна накладка за електрически и хибридни превозни средства, която спомага за осезаемо намаляване на шума и вибрациите по време на спиране. Високото ниво на иновации на продукта е съчетано и с качеството на обслужване, ориентирано към търсенето: спирачните накладки TRW Electric Blue се доставят с подходящи аксесоари, които гарантират бърз монтаж.

„Наградата за иновация за спирачната накладка TRW Electric Blue е отлично потвърждение на ролята ни на активен дизайнер на следващото поколение следпродажбен пазар“, обяснява Хелмут Ернст, ръководител на ZF Aftermarket: „Ние сме много доволни, че можем да предложим на нашите партньори този иновативен продукт за почти всички електрически и хибридни автомобили в Европа – от Tesla и Nissan Leaf до Toyota Prius. “

За международната награда за иновации Equip Auto

Целта на International Auto Grands Prix за автомобилни иновации е да избере и възнагради най-иновативните концепции, продукти и услуги, представени от изложители на Equip Auto и да хвърли светлина върху нововъзникващата технология в автомобилния следпродажбен пазар.

Източник: TRW

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!