Стикер PROriginal – безопасността започва с опаковката

26 ноември 2019, 13:00

Спирачните накладки Textar осигуряват надеждна спирачна сила и максимален комфорт при спиране. Нашите клиенти се доверяват на това първокласно качество по целия свят.

Фалшифицирането представлява основен риск за безопасността. За съжаление на пръв поглед фалшивите продукти едва се различават от оригиналите. Опасността често става очевидна само когато се използват в превозното средство. Това може да има фатални последици.

Textar вече поставя на всички опаковки на накладките нови защитни стикери PROriginal, за да защити по-добре своите клиенти от фалшиви стоки.

От сега нататък опаковката за спирачни накладки на Textar за автомобили е снабдена с нов стикер PROriginal, който се закрепва на опаковката и трябва да бъде скъсан преди да може да бъде отворена кутията. Ще следват и други групи продукти. На гърба на стикера има QR код и дванадесетцифрен буквено-цифров код, които са уникално свързани с продукта.

Клиентът има два начина за проверка на автентичността на продукта:

  1. Чрез сканиране на QR кода с приложението Textar Brakebook (безплатно за iOS и Android) или друг скенер за QR код.
  2. Чрез въвеждане на буквено-цифров код на уебсайта fightingthefakes.com.

След като кодът бъде въведен или сканиран, клиентът получава един от следните отговори:

  • Имате оригинален продукт на Textar.
  • Този код вече е сканиран. Моля, свържете се с нас, ако кутията е била отворена.
  • Внимание! Това не е валиден код. Моля, свържете се с нас.

Това позволява на клиента веднага да разбере дали продуктът, който има, е оригинал или фалшификат. Ако клиентът има невалиден код или такъв, който вече е сканиран, има голяма вероятност продуктът да е фалшифициран и TMD Friction трябва да бъде информиран незабавно, като използвате онлайн формата за контакт или услугата за връзка (+49 (0) 2171 7032397 ), така че да могат да се предприемат допълнителни стъпки.

Видео за проверката може да видите тук.

Източник: TEXTAR

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!