Чистачки за почти всяко превозно средство от DENSO

11 януари 2019, 12:00

Зимните метеорологични условия, включително ниски температури, силен дъжд и кални пътища, могат да се окажат опасни за шофьорите. Сега е моментът да се заменят старите чистачки, за да се осигури безопасна и ясна видимост в тежки условия. Сервизите могат да препоръчат подходящ продукт, като същевременно увеличават приходите – в DENSO има приложение за почти всяко превозно средство.

Чистачките трябва да се сменят веднъж годишно

Като правило, чистачките трябва да се сменят веднъж годишно. Въпреки това, много шофьори не са наясно с този факт и остава за сервизите, които да ги образоват и да препоръчат подходящи продукти.

Студеното и влажно време заедно с отблясъците на зимното слънце (което подчертава мръсотията и замърсяванията върху предните стъкла) може да попречи на шофьорите да получат ясна и безопасна гледка към пътя. Намалената видимост може да доведе до злополуки, така че жизненоважно е чистачките да са в добро работно състояние и водачите да използват най-добрите възможни за своето превозно средство.

DENSO чистачки: видимата разлика

DENSO не прави само чистачки. Ние предлагаме 232 иновативни номера на частите на чистачките и имаме 94,2% покритие на европейските автомобили, обслужващи всички ключови марки автомобили. Нашите чистачки се използват дори от най-бързите влакове в света, японските влакове-стрели, които достигат 320 км/ч!

Ненадминатите чистачки на DENSO са с превъзходно OE качество, придържат се към най-строгите стандарти за качество и усъвършенстван дизайн, като същевременно са лесни за инсталиране за пълно удобство. Всяка осигурява прецизно, ясно и безцветно почистване на предните стъкла и тяхната дълготрайност гарантира превъзходна и безопасна работа за хиляди километри.

Чистачки за почти всяко превозно средство

Гамата на DENSO предлага 4 категории чистачки, заедно с множество опции за монтаж, включително байонетни, кука и двойни винтови инсталационни системи, за максимално удобство. Казано по-просто, има чистачка DENSO за почти всяко превозно средство.

  • Конвенционални чистачки

Многофункционален представяне, дълготраен и популярен при ежедневните шофьори с много различни опции за перото и инсталация.

  • Хибридни пера

Водещите чистачки на DENSO – стилни, изтънчени и разработени с технология за избърсване в съответствие със спецификацията на OEM. Гумата, с графитно покритие, осигурява гладка, чиста без набраздяване повърхност, осигуряваща изключителна способност за задържане на повърхността. Хибридните пера предлагат и най-дълъг живот и най-ниски нива на шум на пазара. Гамата хибридни чистачки на DENSO позволява на клиентите да преминат от конвенционални чистачки към хибридни чистачки.

  • Плоски чистачки

Все по-популярен модел, благодарение на интелигентния си дизайн и безкрайния брой точки на натиск, което позволява равномерен контакт на всяко стъкло. Резултатът? Дълготрайно почистване без протриване във всички климатични условия.

  • Задни чистачки

Чистачките на DENSO за задни стъкла, произведени в съответстие със спецификациите на производителя, са впечатляващо допълнение и допълнение към широката гама.

Източник: DENSO

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!