BorgWarner разширява афтърмаркет портфолиото си с три продуктови линии на марката BERU и AWD резервни части

3 януари 2020, 13:00

  • BorgWarner ще поеме всички дейности по продажбата и дистрибуцията на свещи BERU, контролери и бобини за запалване
  • Новото портфолио от AWD резервни части съдържа филтри, комплекти за помпи, сензорни комплекти и OEM оригинално масло

BorgWarner обяви няколко попълнения в портфолиото си от водещи на пазара продукти за оригинално оборудване (OE). От 1 януари 2020 г. компанията става изключителен дистрибутор на подгревните свещи BERU®, контролери за свещи и бобини за запалване, за да осигури по-рационална дистрибуция на своите клиенти в Европа. В допълнение, BorgWarner планира да разшири своето портфолио, предлагайки широка гама резервни части за задвижване на всички колела (AWD).

„BERU® е една от водещите марки за технология за запалване“, заяви Майкъл Бое, вицепрезидент и генерален мениджър на Global Aftermarket. “Това най-ново допълнение отваря нови възможности за нашите клиенти да увеличат своите оферти за резервни части и да популяризират своя бизнес с едни от най-известните и най-продаваните продукти в областта на запалителната технология.”

Благодарение на широкото портфолио на BorgWarner и дългогодишния си опит в този сегмент, клиентите продължават да се възползват от наличност, отлични показатели за доставка и качество на услугите. Всички продукти за афтърмаркет пазара на BorgWarner се произвеждат и тестват в съответствие със строгите стандарти за качество, които са основа за отличната репутация на BorgWarner като производител на ОЕ за автомобилната индустрия.

С новите попълнения, цялостната гама от следпродажбени решения на BorgWarner включва турбокомпресори, заводски възстановени турбокомпресори, EGR клапани и охладители, термостати, а сега BERU – подгревни свещи, контролери за запалване и бобини за запалване. Портфолиото от резервни части за AWD включва комплекти филтри, комплекти за хидравлични помпи за безупречна работа на системата, сензорни комплекти за перфектен контрол и специални масла, които осигуряват постоянен дебит и поддържат идеалното разпределение на задвижващата мощност. Продуктите могат да бъдат доставени бързо и ефективно от централния склад на BorgWarner в Kirchheimbolanden, Германия.

Като технологичен лидер и движеща сила в задвижващите решения за горивни, хибридни и електрически превозни средства, технологиите на BorgWarner се монтират в превозните средства на известни производители по целия свят. С повече от 700 допълнителни номера на продуктите на BERU, BorgWarner осигурява пълната гама от OE технологии и OE качество на продуктите. Това включва гама от над 200 вида подгревни свещи BERU, повече от 50 вида контролери за подгревни свещи и повече от 400 различни бобини за запалване, покриващи над 28 200 различни типа превозни средства в Европа.

Клиентите се възползват от широка продуктова гама, осигурена от водещ производител на ОЕ. Афтърмаркет частите на BorgWarner се предлагат за широка гама от превозни средства и осигуряват същите високи показатели, качество и надеждност като продуктите на BorgWarner OE.

Източник: BorgWarner

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!