Всичко с един поглед – Continental стартира уеб портал за автомобилния пазар

27 януари 2020, 13:00

  • Компактно подредени – технологичната компания обединява информация за всички оферти за независимия пазар на един уебсайт
  • Опростена работа – намерете подходящите резервни части с новия онлайн каталог
  • Лесен за употреба – седем езика и услужлив дизайн

Технологичната компания Continental обединява информацията за своето продуктово и сервизно портфолио за автомобилния следпродажбен пазар в нов онлайн портал. В бъдеще сервизите и дилърите ще могат да видят с един поглед всички продукти, марки и услуги на Continental, които обслужват независимия следпродажбен пазар. „Като един от най-големите доставчици на автомобилни производители и производители на гуми в света, ние разработваме технологии за бъдещето. Ние предлагаме цялостно ноу-хау и портфолио ни за продукти и услуги на разположение на нашите партньори на пазара на резервни части. Вече предоставяме широка гама от продукти, включително гуми, компоненти на задвижването, електроника, спирачки и диагностични решения – и непрекъснато разширяваме това портфолио. В дългосрочна перспектива, възнамеряваме да предложим всичко за бъдеща мобилност от един-единствен източник – и това включва съответните услуги, курсове за обучение и концепции за насърчаване на продажбите на сервизи и дилъри. Информационната платформа, която може да се справи с това, е незаменима “, казва Стефан Доеш, ръководител на отдел„ Продажби “за независимия афтърмаркет в Continental.

Continental обединява информация за своето продуктово и сервизно портфолио за автомобилния следпродажбен пазар в нов онлайн портал.

Търсене и бързо намиране – онлайн каталог помага да се идентифицират резервните части

За първи път Continental предлага безплатен и изчерпателен онлайн каталог, който обединява всички марки и продукти. Това ще даде възможност на дилърите и сервизите лесно да идентифицират подходящата резервна част от предлаганата гама. Точното лице за контакт за дадена група продукти също може да бъде намерено лесно и бързо – налични са и обяснения и видеоклипове с продукти.

В новия онлайн портал потребителите могат да намерят и видео инструкции за сглобяване на продукти като чистачките на предното стъкло.

Първоначално уебсайтът ще бъде достъпен на седем езика: немски, английски (американски и международен), френски, италиански, руски, сръбски и испански – като технологичната компания постепенно ще разширява офертата. Уебсайтът също разпознава държавата, от която се осъществява достъп и автоматично се отваря на правилния език. Разработчиците също са поставили голям акцент върху дизайна, който е интуитивен и удобен за потребителя, така че сайтът винаги е ясно представен – независимо дали се осъществява достъп до него от компютър, таблет или смартфон.

Кой продукт съответства на кой модел превозно средство? На този въпрос може да се отговори бързо с новия портал на Continental.

Семинарите и дилърите могат да имат достъп до онлайн портала на www.continental-aftermarket.com .

Източник: Continental

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!