Информационното приложение на Motorservice с над 25 000 изтегляния

29 януари 2020, 13:00

Приложението на Motorservice е изтеглено повече от 25 000 пъти от въвеждането му през 2016 г. С разнообразния си избор на функции и лесен за използване, информационният инструмент подпомага служителите в сервиза при ежедневната им работа. Информация за продуктовата гама от специализираната компания за резервни части, както и техническа помощ, могат да бъдат показани на тринадесет различни езика, когато сте в движение и от всяка точка на света.

Приложението е разработено като безплатен сервизен инструмент за служители в сервиза. Предприети са стъпки по време на този процес, за да се провери кои функции доставят истински ползи за клиентите. Оттогава приложението е оптимизирано многократно. Подобряват се и функциите за търсене. В бъдеще трябва да се добавят и нови функции. Motorservice обяви, че ако бъде определено ново клиентско изискване, ще провери дали подходящо решение може да бъде интегрирано в приложението.

Функции на приложението

Приложението Motorservice обединява ноу-хау от различни платформи, например фирмения уебсайт, платформата за техническа информация на Technipedia или OnlineShop и го прави бързо и лесно достъпен в движение чрез смартфон. Наред с новините на компанията, множество технически видеоклипове и документи с инструкции за монтаж, обяснения на системата и съвети за диагностика, потребителят има достъп до функции като търсене на дилър по целия свят и не на последно място – търсене на артикули въз основа на каталога на TecDoc. Друга полезна функция е „Проверка за фалшификат“. Чрез сканиране на баркода на частите на Motorservice от Kolbenschmidt, Pierburg, BF или TRW Engine Components, потребителят може веднага да види дали са истински или фалшиви.

Приложението е достъпно за Android ™ от Google Play Store и за IOS от App Store, и двете безплатно.

Източник: MS Motorservice

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!