NOKIAN TIRES обновява етикетите на гумите – новият дизайн подчертава Скандинавското качество

22 януари 2019, 9:00

Етикетите на гумите на Nokian Tyres ще имат нов облик в началото на 2019 г. Новият дизайн на етикета черпи вдъхновение от скандинавската природа и включва пейзажи под северните светлини, както и приключения в снежни планини. С новия облик на етикетите, Nokian Tyres иска да подчертае високото качество на своите продукти, скандинавските ценности, които представлява, както и обещанието да предложи спокойствие при всички условия.

Новите етикети на гумите имат няколко варианта в зависимост от продукта и пазара. Гумите, които не изискват информацията на ЕС, ще имат шест етикета, всеки с различно изображение. Гумите с висок клас ще имат три етикета с изображения на зимата. Освен това, етикетът, съдържащ стойностите на ЕС за икономия на гориво, сцепление с влажна повърхност и външен шум при търкаляне, също ще получи нов, арктически вид.

Информацията на етикетите няма да се промени. Те ще продължат да включват цялата информация, която е важна както за търговеца, така и за потребителя, като например размера на гумите и товароносимостта. Подновяването на етикета се отнася за всички леки, зимни и сезонни категории на леки автомобили, SUV и микробуси на Nokian Tyres.

Подновяването на етикетите е част от по-големият проект за редизайн на марката Nokian Tyres, стартиран през 2018. Новият вид на марката отразява дългата история на компанията, устойчивата работа и скандинавските ценности. Новите етикети с изображения са уникални на пазара на гуми и съобщават на клиентите авантюристичното, грижовно и устойчиво отношение на клиентите на Nokian Tyres.

Източник: Nokian Tyres

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!