Безплатно приложение прави каталога на Gates още по-достъпен

25 февруари 2020, 13:00

За да отговорим на изискванията на пазара, ние не само прилагаме иновативни подходи към нашите части, но и непрекъснато работим върху предлагането на цифрова услуга, която да отговаря на нуждите. Преработихме изцяло онлайн каталога, като през 2019 г. внедрихме дигитални инструкции за инсталация, уебинари на живо за техническа поддръжка, както и инструмент за намиране на комплекти по ОЕ или конкурентен номер на единична част. Приложението Gates Automotive Catalogue вече е достъпно за да направим достъпа по Интернет до пълните ни продуктови гами по опростен и бърз начин.

Удобен инструмент за смартфон и таблет

Приложението за смартфони и таблети ще направи каталога още по-достъпен. Наред с другите функции е налице удобна функция за търсене . Приложението води през цялото предложение за продукти с помощта на няколко добре подбрани параметри, докато намерите частта (ите), от която се нуждаете. Не е необходимо въвеждането на текст: просто изберете правилните параметри на приложението от списък – и това е всичко.

Четири функции, уникални за приложението

Приложението Gates Automotive Catalog обаче не е точно копие на дигиталния каталог. Четири полезни функции са напълно уникални за мобилната версия.

1.Четец на баркодове

На първо място, приложението разполага с много полезен четец на баркодове. Когато сканирате баркода на продукт Gates с мобилното си устройство, веднага получавате цялата необходима информация: от изображения на частите в кутията до данни за приложението, Технически съвети и Технически бюлетини. Без значение дали сте механик или дистрибутор, четецът на баркодове ви спестява ценно време.

2.Допълнителна функционалност на търсене

Второ, потребителите могат да търсят ремъци, шайби и маркучи по размери и характеристики , независимо от приложението. Ако, например, се нуждаете от ремък с ширина шест писти и дължина около 1010 мм, приложението Gates Automotive Catalogue ви предоставя списък на ремъци, които са точно съвпадащи или подходящи на размерите, от които се нуждаете. Въпреки че винаги съветваме да търсите по приложение или по OE номер, тази функция е полезна, когато не сте сигурни в конкретния размер на ремъка, необходим за конкретно приложение и гледате според размера на предварително инсталирания. Разбира се, тази функция е полезна и при търсенето на универсалните маркучи за въздух, охлаждане и гориво или ролки.

3.Изберете и сравнете

Ако разглеждате каталога и попадате на два продукта, които са различни, но не знаете защо, можете да ги поставите един до друг, за да ги сравните. По този начин веднага виждате, че например ремъкът A е направен от материал HNBR, а ремък B от EPDM (това е само една възможна характеристика, която може да е различна за два ремъка, които изглеждат много сходни). Също така, когато сравнявате различни видове ремъчни комплекти, полезна е опцията за изброяване на продуктите и сравняване на характеристики на различни части.

4.История на търсенията

И накрая, тъй като историята на търсенето се запазва автоматично в приложението, ще имате достъп до бързи и лесни напомняния за данни за по-популярните модели.

Приложението Gates Automotive Catalogue добавя още едно ниво на обслужване за клиентите. Характеристиките и инструментите, които съдържа, доставят значителни предимства, независимо дали работите като дистрибутор, търговец на дребно или като механик в сервиза .

Изтеглете приложението в IOS App Store или Google Play Store, или сканирайте този QR-код за лесен достъп до изтеглянето.

Източник: GATES

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!