Прецизно осветен интериор на автомобила

25 април 2020, 7:00

OSRAM пусна нова версия на популярната LED лампа за използване в колата – Onyx Copilot.

Съществуващите модели се захранват от гнездото за запалка или са постоянно монтирани. Те имат и опция за USB захранване.

Със своя елегантен и динамичен дизайн, LED светлината за четене ONYX COPILOT постига безпроблемна интеграция в интериора на автомобила. С високата си гъвкавост светлината за четене има широк спектър от възможности за осветяване на специфични зони от интериора на автомобила. Корпусът на лампата е изработена от матов черен силиконов каучук и може да се регулира индивидуално. LED продължителността на живот на ONYX COPILOT е изключително дълга: до 20 000 часа!

Onyx Copilot LED е чудесно допълнение към осветлението в кабината на автомобила, ще бъде полезен и при работа с компютър. Мекият топъл цвят с цветна температура 3200 К и гъвкавата рама позволяват удобна употреба и насочване на светлинния лъч, където е необходимо.

Onyx Copilot може да се използва както на 12 V, така и на 24 V превозни средства. Продуктът се предлага в три версии на опции за зареждане: Onyx Copilot M-7 – за захранване през гнездото на запалката, Onyx Copilot L-7 – опция за постоянно монтиране и Onyx Copilot USB – за зареждане през USB порт. Независимо от модела, производителят предоставя 2-годишна гаранция за осветителното тяло.

 

Оригиналният дизайн на лампата и нейните функционални предимства са оценени не само от самите потребители, осветителното тяло е отличено и в престижен конкурс за дизайн.

Източник: Osram

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!