CarDiary – “Дневник на колата”

4 май 2020, 10:00

CarDiary – “Дневник на колата” е приложение / система за управление на автомобили. Идеята на приложението е да улеснява потребителите като водят електронен дневник на своите превозни средства. Георги Генов, български предприемач и софтуерен специалист разработва приложението, от което да се възползват всички автомобилисти, като информацията може да бъде полезна и за автосервизните специалисти.

Системата помага за следене на разходите и напомня за таксите, които изтичат. През приложението можете да се засича зареденото гориво за определен период от време. Записват се разходите за ремонт на автомобила, частите, които са сменени и съответно къде е извършен ремонта на автомобила.

Има функционалност за следене и известяване за предстоящо изтичане на такси – винетка, гражданска отговорност, данък МПС и други. Могат да се записват други разходи като плащане за автомивка, паркинг и др. Съществува и екран за разход на горивото, както общ, така и моментен при всяко зареждане. Има възможност за записване на пътувания и съответно разхода за всяко едно пътуване. Потребителят може да следи дневните цени на горивата и да изчисли своя данък МПС през приложението.

Налична е и “Про” версия, която има разширени функционалности като по-детайлен отчет за разходите, сваляне на цялата информация за автомобила и неговата история от приложението във вид на PDF.

 

Мобилното проложение и налично за Android и iOS мобилни устройства.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!